Bardzo dobra szkoła (1) Akademię Dobrej Jazdy poleciło mi kilka osób i z czystym sumieniem sam... Piotr Niezwykle przyjazne miejsce:) (1) Nasze dziecko chodzi do Malinki od ponad roku i z każdym dniem utwierdzamy... Rodzice Mikiego Moja ocena (1) Uczelnia super. Poziom bardzo wysoki(administracja). Wykładowcy z sercem i... Henia
Zdałam za pierwszym razem! Z Darkiem. (1) Jak najbardziej polecam tą szkołę nauki jazdy. Miałam bardzo mało czasu na... Gosia Opinia :) (1) Co tu dużo mówić tak jak i nauka była konkretna tak i moja opinia o tej... Adam M. egzamin z głowy;) (1) Gorąco polecam Elka School. Panie w biurze super pomocne, instruktor... M Gimnazjum nr 2 - proszę o opinie. (3) Bardo prosze o szczere opinie o tej szkole. Zastanawiam sie czy poslac tam... Mama Średnio (1) Średnio, niektórzy nauczyciele nie potrafią dobrze przekazać swojej wiedzy,... ... Praca mgr (6) Witam, kogo polecacie przy pomocy w napisaniu pracy magisterskiej, temat z... Piotr Nie składać papierów (1) Dostać się do jedynki nie jest tak łatwo. Wręcz przeciwnie. Jest wiele... filipsko23 super (1) Uczyłem sie jazdy w tej szkole i z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim... Tomasz Ż Jakie liceum w Gdańsku? (1) W przyszłym roku idę do nowej szkoły ale nie mam pojecia jaką wybrać :/... xpaula15 SERDECZNIE POLECAM TĄ SZKOŁĘ JAZDY ! (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy Jankar w Redzie. Instruktor Henryk... Magda Jacak Zdałam :) nareszcie ;) (1) Dziękuję bardzo mojej kochanej instruktorce Asi :) :) za jej naukę,... Bogusia A co z atmosferą? (3) To pytanie do uczniów lub absolwentów. Wiadomo, to liceum z gimnazjum i... Niepewna POLECAM RONDOBIS!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły. Szczególnie polecam jako... Karolina B. RJ - opinia (2) Jestem w trakcie nauki a wiec wymienię plusy i minusy z mojego punktu widz.... RJ Nie polecam szkoły. (2) W szkole jest wysoki poziom nauczania, to fakt, ale niestety panuje duża... Anonim zadowolony uczen (1) Dziś zdałem kat c+e za pierwszym podejściem. Dobre samochody , super... Paweł A Ania - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, instruktorzy wspaniale przygotowują do egzaminu... Ania