Domowa atmosfera! (1) Ciocie zajmują sie dziećmi bardzo z pasja. Nie boja sie wyzwań :-) dbają o to... Kamila polecam (2) byłem absolwentem ww szkoły art Ocena - kurs prawa jazdy kat. A (1) Bardzo pozytywne wrażenia z kursu praktycznego - dużo konstruktywnych uwag,... Adam M.
Sprytne Misie (1) Moja wnusia uczęszczała do tego Złobka, polecam wszystkim.Bardzo dobra i... Majka Mindak Julek - opinia (1) Instruktor Darek jest wspaniałym instruktorem! Dzięki niemu umiem jezdzić... Julek Najlepsza szkoła i najlepszy instruktor Łukasz O (1) Świetne przygotowanie, miła obsługa a przede wszystkim najlepszy instruktor w... Konrad Polecam (1) Najlepszą ocenę może wystawić nasze dziecko, które bardzo chętnie chodzi do... Anna Strzelnica (1) Bomba ! Narzędzia, wiedza i bezpieczeństwo. Nic dodać nic ująć. Polecam... ls Kurs ziołolecznictwa - gdzie w Gdańsku? (4) Witam Moze ktos wie gdzie organizuja kus ziololecznictwa w Gdansku?Dziekuje... Agnieszka Zdecydowane TAK. (1) Zdecydowanie polecam szkołę jazdy! Pan Mariusz Ostrowski - złoty człowiek. Ma... Wiktoria polecam naukę z Alicją!! (1) witam. nie będę się rozpisywał,bo nie oto tu chodzi.POLECAM naukę pod okiem... Radosław D. Zdecydowanie najlepsza szkoła w mieście :) (1) Jeżeli należysz do osób, które uważają, że prawo jazdy jest nie dla nich i... Julian Szczerze polecam! (1) Jestem w 100% zadowolona z efektów nauki która podjęłam w tym ośrodku.... Agi Prawo jazdy (1) Bardzo dobra szkoła, instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do... Ada Polecam (1) Świetna szkoła, polecam każdemu, super obsługa, wykłady bardzo ciekawe,... Dagmara POLECAM (1) Zdanie za pierwszym razem jest możliwe! :D Jankar najlepszy! :D kierowca Szkoła angielskiego na Karczemkach - proszę o opinie (4) witam, proszę o opinie na temat szkoły j. angielskiego na karczemkach. Jak... Gigi Uczelnia na miarę XXI w (1) Studia magisterskie, pod okiem Anii Dziubanii, opiekuna roku, przebiegły w... Michał Wysocki Polecam (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu + cierpliwość, wyrozumiałość pana... Natalia Gorąco polecam (1) Do zapisania się na kurs namówiła mnie koleżanka za co jestem jej bardzo... kursantka