GDprawko! (1) Dzięki GDprawko udało mi się zdać egzamin teoretyczny za pierwszym... Piotr Noc otwarta w WSZ/30.06. (2) Hej! Wyższa Szkoła Zarządzania w Gdańsku robi noc otwartą. Coś innego by... Ania Klasa Matematyczna (2) Jestem tegorocznym absolwentem tej szkoły i ogólnie jestem zadowolony. Tak... Bartek Mont
Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Poldek w Gdańsku! (1) W szczególności instruktora Jacka. Świetnie przygotowuje praktycznie jak i... Filip Kierowca :) Polecam z wielką przyjemnością :) SUPER OSK (1) Dziękuję serdecznie za profesjonalne przygotowanie do egzaminu! Polecam... Daria Najlepsze przedszkole! (1) Przedszkole godne polecenia kazdemu, kto szuka dla swojego Dziecka... Joanna Polecam (1) Najważniejszy uśmiech dziecka i zdobywane przez nie umiejętności. Córka... Malwina POLECAM !!! (1) Chciałabym polecić OSK ''Alfa'' ,ponieważ spotkałam się z życzliwymi... Małgosia Po co... (3) Po co wogóle opisywać, jest to jedna z najlepszych szkół w Trójmieście, w... Kasztan - MKW Prawko Tylko w Elcar .Polecam (1) Serdecznie dziękuje za mega przygotowanie do egzaminu , który został zdany za... Maciej D Informatyka cywilna (2) jak ocenacie kierunek informatyka? nauczyliscie sie czegos? z jakimi... ddd Strzeżcie się e-learningów. (1) Jeden z "wykładowców" wstawił mnóstwo skomplikowanych dokumentów po... espanola Szkoły nauki jazdy - wady, zalety. (18) Witam Chcę się zapisać na prawo jazdy. Zastanawiam się pomiędzy Elka... prawo jazdy Polecam (1) Witam. ukończyłem kurs, wszystko było ok. czasami długi okres oczekiwania na... Michał Wielkie super :) (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Uważam że jest to... Monika Tylko tutaj (1) Szkolę polecili mi znajomi i nie żałuję! Ogromy profesjonalizm, przemiła... Marta POLECAM!!! (1) Jestem świeżo po egzaminie z teorii. Zdałem za pierwszym razem. Dzięki... TOMEK Polecam Akademię! (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy, naprawdę dobra szkoła, na poziomie, sprostała... Michał Osk Mini (1) Polecam Osk Mini- bardzo dobrze zostałam przygotowana do egzaminu teor. jak i... Natalia Ogólnie w porządku (1) O szkole można się wypowiadać w skrajny sposób. W głównej mierze zależy to od... absolwentka