Polecam Tomka (1) Gorąco polecam szkołe. Życzę każdemu aby trafił na Tomka. Dziękuję za dobre... kursant Jestem bardzo zadowolona z wyboru WSTiH (1) WSTiH to uczelnia branżowa, od lat w rankingach na topowych miejscach. To... Ela Stypendia - pytanie (1) studiowalam na jednym kierunku jednak z pewnych przyczyn zrezygnowalam,... cc
Zdecydowanie polecam ! (1) Zdecydowanie polecam Elcar a w szczególności jazdy z p. Krystianem S. :-) W... Marta Przygotowanie do matury 2015 (2) Moja córka uczestniczyła w kursie przygotowawczym do matury 2015 z biologii.... Cezary Kończę licencjat, idę na II stopień :) (1) Dobra szkoła. Zajęcia z praktykami i kadrą akademicką Trójmiasta. Ciekawe... Ala Zdecydowanie polecam Elkę! (1) Gorąco polecam tę szkołę, a w szczególności p. instruktora Roberta Menesa... Kursant zdane :) (1) Świetna szkoła, mogę z czystym sumieniem polecic. Instruktorzy indywidualnie... Aurelia Polecam (1) Gorąco polecam OSK Speed ze względu na profesjonalne podejście i... "absolwentka" OSK Jankar Reda (1) Z czystym sumieniem polecam wszystkim OSK Jankar, idealne rozwiązanie dla... Sky Pełen profesjonalizm w nauczaniu prowadzeniu (1) Pełen profesjonalizm, świetni i bardzo wykształceni instruktorzy, miła... Grzegorz Rewelacja (1) Z czystym sumieniem polecam szkole każdemu. Nauka w bezstresowej atmosferze,... Adrian O Podyplomowe UG (2) Uważam, że studia podyplomowe Poradnictwo rodzinne to strata czasu i... Irena Żlobek "Złota Rybka" III gr Wieloryby (1) Drodzy rodzice jeśli stoicie przed wyborem żłobka i chcecie mieć pewność, że... mama Iza :) Najlepsza szkoła prawa jazdy! (1) Przede wszystkim chciałam podziękować wszystkim instruktorom, zwłaszcza panu... Patrycja :) Joanna - opinia (1) "Chatka Puchatka" to ulubione miejsce moich dwóch coreczek,ich drugi... Joanna Polecam! (1) Polecam ofertę Language Box! Najważniejsze jest zawsze podejście lektora i tu... Iwona Wybieram się! (1) Mam sporo znajomych, którzy są tu na studiach lub już skończyli. Same dobre... Magda OSK MINI (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy OSK MINI. Szczególnie polecam instruktora-... Ola Całkowicie polecam Akademię Prawa Jazdy! (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy! Instruktorzy rzeczowi i konkretni. Miałem do... Paweł J.