Zdane za pierwszym! :)) (1) Wszystkim chcącym zdać prawko szybko, bezstresowo i skutecznie polecam Elka... KarolinaS Serdecznie polecam ośrodek szkoleniowy Poldek. (1) Podczas wykładów panuje tam świetna atmosfera. Bywa śmiesznie jednak cały... Szymek Tegoroczna absolwentka (1) 3 lipca obroniłam prace licencjacką. Pisanie i obrona to wielka przyjemność.... absolwentka
Gorąco polecam! (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! Dwa miesiące temu rozpoczęłam kurs, a... Wiktoria MINI NAJLEPSZE (1) Polecam wszystkim osk mini!! Odbyłem teoretyczny kurs weekendowy, dzięki... Tymoteusz Super szkoła! (2) Od samego początku wiedziałam jaką szkołę mam wybrać żeby bez problemu zdać... Wiola Polecam Delte, super szkoła gdzie nauczą Ciebie jeździć (1) Super instruktorzy, którzy potrafia wszystko solidnie wytłumaczyć krok po... Mateusz Krefta Super przedszkole!! (1) Z ciężkim sercem oddawałam syna do żłobka jak miał półtora roku, bo musiałam... Ania Jeśli zdawać na prawo jazdy to tylko z Akademią Prawa Jazdy :) (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę. Zajęcia teoretyczne były na... Kasia Najlepsza szkoła pod słońcem;) (1) Zaczynajac od miłej atmosfery w biurze, ciekawych wykładów i przyjemnej... Olga OSK Mini (1) Ośrodek można polecić, teoria jest bardzo miła i nie nudząca. Instruktorzy... Michał Zaremba Dziękujemy WSAiB (1) Prof. Bojanowski, dr Kolarz, dr Nakielska, dr Kierończyk, mgr Turski -... Siostry Nauka angielskiego w domu dla przedszkolaka (pięciolatka). Co polecacie? (4) Jakie książki, kursy on line? Może kursy z YT? leniwa Rewelacja! (1) Zrobiłem kurs w dwa miesiące, super obsługa i poziom nauczania. Egzaminy... Michael Prawo jazdy zdane za drugim razem :) (1) Witam. Prawo jazdy w Elka school to bardzo dobry wybór. Miałam instruktora... Paulina P Agnieszka - opinia (1) Dziekuje Gd prawko za profesjonalne przygotowanie do egzaminu państwowego a w... Agnieszka Najlepsza szkoła jazdy! (1) Jak najbardziej polecam tą szkołę. Przed rozpoczęciem kursu nigdy nie... Michau Taniec - ceny (2) Pytanie do tancerzy - jakie są ceny za zajęcia dla par sportowych... Alicja Nie mogłam trafić lepiej polecam wszystkim przyszłym kierowcą (1) Kurs przebiegł bardzo szybko i płynnie jest duża możliwość wyboru godzin... Kasia Kowalska najlepsze trójmiejskie przedszkole (1) Klub Sprytne Misie to najlepsze miejsce dla dzieci. Mój wnuczek tylko jeden... Barbara Wrzesińska