Kurs zakończony sukcesem! (1) Mam przyjemność podzielić się najwspanialszą informacją na świecie! Wczoraj... Kursantka 2015 Szczęsliwa kandydatka na medycynę! (1) Dzięki Dzięki Dzięki Dziękiiiii!!!! Maturka z chemii ROZWALONA! Pozdrowienia... yasumi POLECAM!!! (1) Znakomici instruktorzy oraz miła i przyjazna atmosfera. Gwarancja pełnego... Tomasz
GDprawko - najlepsza szkoła jazdy (1) Bardzo dziękuję GDprawko i najlepszemu instruktorowi - Łukaszowi, który... Marta Królestwo Fantazji - przedszkole godne polecenia :-) (1) Jeśli zastanawiasz się nad wyborem przedszkola dla swojego dziecka proszę... Mama Mateuszka Zdecydowanie polecam Elkę (1) Po 17 (!) latach od poprzedniego nieudanego podejścia, po którym kompletnie... Śmieszny Dobra renoma jak najbardziej zasłużona (1) Jako obecnie już świeżo upieczony kierowca, który kompletnie przeszedł... Michał Progi - 2 stopień Budownictwo (1) Witam, mógłby mi ktoś przybliżyć jaki jest dolny próg średniej ocen, aby... 1993 Szkoła godna POLECENIA !!! (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu całego kursu. Dzięki otrzymanej książce... Magda Jeden z najlepszych kursów w jakim brałem udział. (1) pełen profesjonalizm, zero ściemy, rzetelne podejście do wykładania wiedzy... Marcin Miło, przyjemnie i dokładnie (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zaliczony przy pierwszym podejściu. Teoria... Gabriel Super szkoła polecam gorąco instruktora Edyte Kamińską! (1) Jak w temacie, zdałem za pierwszym razem, nauka kompleksowa, instruktor... Kursant O.S.K. PASAT - profesjonalnie i najlepiej! (1) Bardzo miło będę wspominać naukę w O.S.K. Pasat w Gdyni. Wszyscy pracujący w... martyna. Rodzinna atmosfera (1) W sumie to w życiu nie spotkałam tak inteligentnego Człowieka.Pan Marian... dzela Kuba - Opinia (1) Polecam ! Profesjonalnie i miło. Super instruktor! Kuba Rodzice "absolwenta" Puchatka (1) Nasz syn zaczął uczęszczać do Puchatka gdy miał 2,5 roku, teraz ma 5,5.... JG OSK Vektra (1) Witam,chcialbym bardzo serdecznie podziekowac p.Szymonowi za profesjonalne... Daniel Bardzo polecam !! (1) Aż takiego zadowolenia opisać się nie da słowami :) bardzo polecam... Natalia SUPER INSTRUKTOR (1) Super szkoła jazdy! Szczególne podziękowania składam Instruktorowi... Bronisław Zujewski POLECAM! (1) Serdecznie polecam! Profesjonalnie, kulturalnie i w miłej atmosferze :)... Jędrzej