. (1) Jestem kolejnym kursantem, który po wyjeżdżonych bezstresowo godzinach... Daniell Ocena kursu w Akademia Prawa Jazdy w Gdyni (1) Bardzo gorąco polecam, świetna szkoła jazdy. Przemiła obsługa (pozdrawiam... Miłosz Sawicki Adam Rębilas - opinia (1) W Osk Mini wziąłem udział w kursie teoretycznym weekendowym, który doskonale... Adam Rębilas
Zdane! (1) Patrząc na resztę moja opinia nie będzie pionierska (: Egzamin zdany,... JarekM Jak prawko to w Poldku u mnie się sprawdziło (1) Świetna ekipa, niesamowita atmosfera, mega wesoło ale również ambitnie.... Lena Gdybym miała drugi raz wybierać gimnazjum, wybrałabym to! (1) Z czystym sumieniem mogę wystawić gim 29 pozytywną opinię. Po trzech latach... ... Szkoła z licznymi wadami i kilkoma zaletami (1) W tym roku ukończyłam gimnazjum nr 26 z wyróżnieniem. O szkole można... Absolwent zderzak - opinia (1) Najlepiej!;) zderzak Mirek - opinia (1) Chce serdecznie podziękować mojemu instruktorowi Pawłowi za perfekcyjne... Mirek Polecam! (1) Teoria przedstawiona w bardzo zrozumiały, przystępny, a co najważniejsze... Magda Egzamin zdany za pierwszym razem!!!!!!!!!! (1) Witam wszystkich chciałbym polecić wam Elkaschool super obsługa a w... Mateusz k Polecam. (1) Serdecznie polecam tę szkołę. Wykłady zawsze odbywały się w bardzo miłej... Marcin K. Polecam OSK OBELIX! (1) Polecam wszystkim tę szkołę jazdy. Po sporej ilości nieudanych podejść i... Krzysztof Elka School Rumia POLECAM !! (1) Polecam wszystkim chcącym korzystać z tej szkoły prawa jazdy ! Wszystko super... Daria GD Prawko ! Zadałam za pierwszym razem :) (1) Dzięki instruktorowi DARKOWI nie tylko zdałam za pierwszym razem , ale przede... Ewa najlepsza szkoła jazdy ! (1) Polecam jak najbardziej tą szkołę jazdy! Teoria przeprowadzona bardzo... Karina Kategoria A (1) Polecam kurs kategorii A. Elastyczne terminy jazd praktycznych. Profesjonalne... Michał Gleske Czy obowiązkowa opłata samorządowa jest zgodna z prawem? (1) W formularzu rekrutacyjnym dla słuchaczy szkoły CKZiU na końcu jest coś... Jacek2000 GDprawko- strzał w dziesiątkę! (1) Nie spodziewałam się, że tak szybko zostanę kierowcą, gdyż na ogół mało w... M.K. NAJLEPSZA SZKOŁA (1) Rzetelność, kultura, uczciwość i poczucie bezpieczeństwa - to nie jedyne... KAJA