Gorąco polecam! (1) Zdecydowanie polecam! Zdałem za pierwszym razem! Bardzo cierpliwi... Mateusz Pozytywnie zaskoczony super przeżycie (1) Poloecam Wiktor Najlepsza szkoła ! (1) Zdałam dziś za pierwszym razem !! Ale to głównie zasługa Pana ŁUKASZA to... Sylwia
Szkoła na 6 ! (1) Polecam wszystkim nie zdecydowanym przyszłym kierowcą. Jeśli komuś zależy na... Dominika P. Janusz Górzny (1) Instruktor świetny, tłumaczy bardzo dobrze, uczy jeździć poprostu znakomicie... aa Era - opinia (2) szkoła dobra , dużo zajęć w szkole otwartej tylko rodzice nie zainteresowani.... Era POLECAM OSK MINI (1) Serdecznie polecam OSK MINI. Uczęszczałam na kurs przyśpieszony popołudniowy,... Liliana NAPRAWDĘ POLECAM! (1) Do egzaminu zostałam świetnie przygotowana przez pana Tomka dzięki czemu... Ada:) strzelanie na strzelnicy (1) Chcę wszystkim bardzo mocno polecić strzelnicę u Pana Piotra. Jestem pod... Pawel Polecam (1) Polecam super instruktorki Małgosia i Alusia , rzeczowo , konkternie bez nerwów Kasia Studia wojskowe a wiek (2) Orientuje się ktoś może, czy studia wojskowe zaczynają również osoby w wieku... student Zerówka (1) Polecam z czystym sumieniem zarówno przedszkole jak i zerówkę. Synek w tym... dorota chcesz nauczyć się jeździć to z osk mini (1) Witam,w dniu 23.06.2015 otrzymałam wynik pozytywny za część praktyczna i to... Monika Polecam ! (1) Gorąco polecam ośrodek szkolenia kierowców Al-car. Troszkę mi zajęło zdanie... Monika Bardzo polecam szkołę (1) Mój syn chodzi do szkoły TE Vizja na Morenie, jestem pozytywnie zaskoczona... Anix Kurs Advanced u Pani Karoliny. Polecam. (1) Uczęszczałam na kurs j.angielskiego na poziomie CAE. Jestem bardzo zadowolona... Ewelina Polecam Akademię Prawa Jazdy (1) Kurs teoretyczny, prowadzony przez doświadczonych wykładowców w pełni... Przemas AMW, poziom z perspektywy studenta. (3) Od razu trzeba podzielić uczelnię wg jej wydziałów. Na wydziałach... student nawigacji. Pełen profesjonalizm (1) Pan Andrzej to człowiek przede wszystkim uczciwy, o wielkiej cierpliwości.... Agata NAJLEPSZA SZKOŁA W GDAŃSKU POLDEK ORAZ PAN INSTRUKTOR GRZEGORZ RYNKIEWICZ (1) Polecam ośrodek POLDEK. Teoria wykładana w zrozumiały i ciekawy sposób przez... Małgorzata Z