doskonała (1) Co prawda nie przechodziłam tu całego kursu a zaledwie kilka lekcji po... Kasia OSK MINI- opinia (1) Część teoretyczna była przeprowadzona rzetelnie, najważniejsze informacje... Michał Przedszkole przyjazne dzieciom (1) Mój synek uwielbia chodzić do przedszkola a swoje Panie ubóstwia. Kiedy... szczęśliwa mama
super szkoła :-) (1) Teoria przedstawiona w bardzo jasny sposób :-) można się dużo nauczyć:-) cena... Ewa Elka School Gdynia Karwiny - polecam :) (1) Gorąco polecam szkołę jazdy Elka School ! :) Miałam przyjemność być... Ania Natalia - opinia (1) Bardzo bardzo dziękuję Panu Wojtkowi Marszewskiemu. Najlepszy instruktor... Natalia Nie zgadzam się (1) Gdzies tu przeczytalem wypowiedz L., ktorej sie nie podobaja studia w WSKS -... Rys Najlepiej! (1) Właśnie kończę studia na tej uczelni. Bardzo mi się podobało. Niektóre... Lucyna Szkoła jazdy (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy ze względu na profesjonalne przygotowanie... Zdzisław Łopata Akademia Prawa Jazdy najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! (1) Jak zdawac prawo jazdy to tylko z Akademią Prawa Jazdy! Atmosfera... Była szczęśliwa kursantka-Marta NAJLEPSZA SZKOŁA W MIEŚCIE! (1) Pomimo tego, że i rodzina i znajomi odradzali mi zapisywanie się na kurs... lusi Polecam! (1) Jak najbardziej polecam szkołę RondoBis - szczególnie instruktora pana... Malwina Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam. Jak najbardziej pozytywne wrażenia. Nauka z p.Darkiem... Natalia ElkaSchool - kategoria A (1) Egzamin praktyczny zaliczony za pierwszym razem, efekt dobrego przygotowania... Grzegorz K. Elka School Gdynia Karwiny - instruktor Janusz Piotrowski (1) Elka School - jak najbardziej polecam. Zarówno teoria, jak i praktyka zdane... Ania R. Bardzo polecam ! (1) Bardzo polecam OSK Mini a w szczegolnosci sympatycznego instruktora Tomasza,... MB Kategoria B (1) Zdałam za pierwszym razem i teorie i praktykę. Byłam na kursie... Katarzyna Super szkoła zapraszam moze spotkamy sie w ławce (1) Niesamowita szkoła. Własnie zaczynam 2 rok jestem Mega dumna szkoła jest... Lizak WSZ w Gdańsku, kosmetologia - warto? (1) podobno nie warto tam bo zdzieraja tylko kase i malo mozemy sie tam nauczyc... patidomek Świetna szkoła (1) Kursy z teorii były bardzo ciekawe i pouczające. Jednakże nauka jazdy z panem... Nicole