Super szkoła (1) Super szkoła, polecam każdemu ! Kurs zrobiłem w dwa miesiące, wykłady z... Damian Pałyga Teb edukacja - proszę o opinie. (3) jakie opinie?? ll Szkoła, kursy, edukacja z zakresu kosmetologi, wizażu itp. - gdzie? (3) Witam Was Zamierzam przeszkolić się z zakresu kosmetologii (wizaż,... Lena
Najlepiej wydane pieniądze w życiu:-) (1) Fantastyczne miejsce, cudowne Panie! Córka uczęszczała do Przymierza przez 3... mama Magda Polecam wszytskim na pierwszy raz (1) Bardzo miła atosfera, całe spotkanie przebiegało profesjinalnie i przede... Kasia kat. A za pierwszym razem (1) Mimo tego, ze wszyscy znajomi mowili jak ciezko jest zdac plac na motocyklu... Adrian Bylo ekstra (1) Mowiac krotko to bylo poprostu super !!! Konrad Nareszcie! (1) Moja przygoda z uprawnieniami trwała już dłuższą chwilę. Za pierwszym razem... Marek Jankar reda (1) Z wielką przyjemnością chcialbym polecić ten ośrodek wszystkim ludziom... Rożek Organizacyjny PRL (4) Nie wiem jak tam z poziomem nauczania, ale organizacyjnie to mają tam sporo... fakej Najlepsza Szkoła w Trójmieście !!!!! (1) Wykłady na teorii super, wszystko dokładnie tłumaczone. Instruktorzy... Rafał Polecam Akademię z całego serca!! (1) Serdecznie polecam naukę jazdy w tej szkole (moim instruktorem był Pan... Aleksandra Sikora Świetne przygotowanie a koszta mniejsze. (1) Szkółka Elcar jest naprawdę dobra, zajęcia ciekawie prowadzone, a wszystkie... Adam Staniewski super, sprawnie i na temat (1) bardzo profesjonalnie przeprowadzone szkolenie, duzo można z niego wynieść,... Zdrowy Smyk Elka trzyma poziom (1) Do Elki wróciłem po 5 latach, by tym razem przygotować się do egzaminu kat.... Piotr Kremky POLECAM !!!! (1) Córka chodziła do 3 przedszkoli- to jest jedyne, gdzie chodzi z wielką... Ania P Prawo jazdy kat. C zdane za pierwszym razem (1) W tej szkole jazdy nauczyli mnie przede wszystkim myślenia na drodze za co... Kierowca Jakub :) Polecam ŁUKASZ NAJLEPSZY (1) Wybrałem Asa i jestem mega zadowolony. Szkoła profesjonalna, przyjazna i... Dawid Osk Jankar najlepszy:-) (1) Polecam ośrodek Jankar. Gdy zaczynalam kurs wybralam pewien wejherowski... Alicja Prawko z Caruskiem (1) Najmilsza obsługa: Pani Karolina - kompetentna, zawsze uchwytna i odpowiada... Monika