Polecam (1) Miała okazję uczestniczyć w 1 dniowym szkoleniu "Zarządzanie Zasobami... Karolina Jest super! (1) Uczę się w żaku właśnie kończę i będę tęsknic miałam cudowną grupę miłych... Nati Egzamin zdany przy pierwszym podejściu :) (1) Śmiało polecam tę szkołę. Teorię miałam z Panem Dariuszem, jazdy z Panem... Ewa
Zadowolona (1) Studiuję Prawo i jestem bardzo zadowolona. Wykładowcy potrafią przekazywać... Beata Wart polecenia! (1) Przyszli kierowcy jeśli chcecie być dobrze przygotowani za równo z teori jak... Karolcia Poprostu Pocisk (1) Byłem strzelałem i gorąco Polecam :) Adam Sukces w 2 miesiace! (1) każda godzina jazdy zbliżyła mnie do zdanego egzaminu za 1 razem, każda... oli Dobra szkoła (1) Studiowałam turystykę zaocznie, POLECAM. Szkoła na pewno nie dla nieuków,... Kaśka Polecam wszystkim! (1) Szczerze polecam BAJ wszystkim, którzy mają obawy! Marta pomogła mi uwierzyć... MonikaL Nie polecam nikomu (1) Kończę właśnie gimnazjum numer 5. Jestem szczerze oburzona tym, co dzieje się... A. polecam (1) Polecam Pana Darka, b. dobry instruktor! gallanonim Super!!! (1) Wspaniala szkola. Egzamin zdany spiewajaco;) wielkie podziekowania dla... Ewelina Prawko (1) Polecam w 100%! Niesamowicie sympatyczna kadra, dzięki której panuje... Nicolka Wiadomo kto. (1) Jazdy z Panem Januszem? Lepiej trafić nie można! Ale nie będę schlebiać za... Natalia Urodzinki (1) Miałem okazję zorganizować urodzinki dla syna w tym miejscu. Fantastyczna... Tomasz KAT. CE za pierwszym (2) Egzamin zdany za pierwszym razem,myśle że to mowi samo za siebie.Lepszej... Marcin Cosinus Gdańsk vs Cosinus Gdynia (1) Hej, wybieram do cosinusa na technika kosmetycznego i zastanawiam się, do... igu95 Mama Krystiana- Opinia (1) "Przedszkolaka" polecam szczerze i z przekonaniem. Panie są oddane, miłe i... Mama Krystiana Mama Krystiana- Opinia (1) "Przedszkolaka" polecam szczerze i z przekonaniem. Panie są oddane, miłe i... Mama Krystiana Mama Krystiana- Opinia (1) "Przedszkolaka" polecam szczerze i z przekonaniem. Panie są oddane, miłe i... Mama Krystiana