Zdałam!!! (1) Dziś zdałam egzamin za drugim razem,niestety dopiero za drugim,bo egzaminator... Biała N/T (1) Jestem absolwentka Żaka w Gdyni,bardzo przyjazna szkoła,indywidualne... Poeta mamaa - opinia (1) Polecam to przedszkole.Jestem zadowolona z jego funkcjonowania i podejścia do... mamaa
like it (1) Fajnie, w miarę tanio, wygodnie i przyjemnie. wszytskie formalności... Grzegorz Szkoła marzeń (1) Podczas wyboru gimnazjum miałam obiekcje. Widziałam wiele złych opinii, ktore... XYZ Szczerze polecam! (1) Zdecydowałem się skorzystać z oferty Szkoły w Gdańsku-Wrzeszczu po rocznej... Marcin Polecam szkołę! (1) Zależało mi na czasie i cały kurs odbyłem w niecały miesiąc. Świetne... Bartosz Polecam i pozdrawiam (1) Aktualny samochód (ten co w PORD), profesjonalne podejście oraz ogromna... Bartosz Wiśniewski najlepszy instruktor (1) ukończyłam niedawno naukę praktyczną w tym ośrodku u boku Pana Rafała Wawera.... Najbardziej panikująca Kursantka Monika Zarzycka - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy! Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem dzięki... Monika Zarzycka Przedszkole Rewelacja...POLECAM!!! (1) Jestem pod wrażeniem tej placówki. Bardzo miła atmosfera świetna kadra. Mogę... Kasia Od dawna szukałam miejsca gdzie uczą mówić, znalazłam! (1) Od dawna szukałam miejsca gdzie kursanta traktuje się jak człowieka a nie... Ania Dobra szkoła! bardzo! (1) Szkoła rewelacja. Zdane wszystko za 1razem ;). Bardzo polecam p. Andrzeja,... anonim SZKOŁA DOBREJ JAZDY - POLECAM!!! (1) Serdecznie polecam OSK TJT!!! Instruktorzy z pasją i z powołania doskonale... Krzysztof Bardzo profesjonalnie (1) Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu teoretycznego a przede... Angi Szkoła godną polecenia (1) Nasz syn uczęszcza do ABC School od jesieni 2014. Jak na razie jest to jego... Mama Świat Smyka (1) Nasz synek chodzi do przedszkola od 2,5 lat (czyli już 1,5 roku), jesteśmy... Asia Kończę gimnazjum i zostaję w liceum (2) Katolik (a potocznie Katol) to szkoła z naprawdę wysokim poziomem nauczania.... Uczennica superzedszkole (1) Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola. Czasami nie chce z niego... Mama Boski OSK! Boski Instruktor! (1) Adama mogę polecić z czystym sumieniem. Odpowie na każde, nawet najbardziej... A.