Polecam gorącą! (1) Jak dla mnie najlepsza szkoła w trójmieście. Pan Darek, bardzo miły i... Daniel polecam (1) oddaliśmy swojego synka jak miał 10 miesiecy obecnie ma 13 i w weekendy około... kinham szczerze polecam! (1) Polecam przedszkole Świat Smyka! Bardzo fajna i wykształcona kadra.... ahati
Polecam i dziękuję Panu Krystianowi! (1) Polecam szkołę, a w szczególności instruktora, Pana Krystiana Matlaka.... Łukasz Kursant z innej szkoły (1) Pełen profesjonalizm i przygotowanie. Dziękuje najbardziej Pani Alicji za... Patryk R. Ekonomia WSB pytania licencjat (1) Witam, Pilnie potrzebuje opracowane pytania do obrony licencjatu na kierunku... kolba.agata w porządku (1) Dla mnie kontakt z biurem bez zarzutu Lekcje ustalałam bezpośrednio z... Paulina Egzamin zdany ;-)) (1) Witam wszystkich serdecznie ;-))) Polecam każdemu szkołę jazdy elka school.... Anka Polecam (1) Bardzo miło i profesjonalnie, mogę każdemu polecić tą szkołę jazdy :) Krzysztof filmówka super! (2) Jedna z niewielu szkół w której taki kierunek jak produkacja filmowa jest... megi Gosia M. - opinia (1) Moje dzieci od 4 lat z ogromna checia uczeszczaja na zajecia do Swiata... Gosia M. uczeń - opinia (1) Szkoła jest naprawdę spoko, a próbowałem przedtem kilka innych w Trójmieście,... uczeń Nie mogliśmy lepiej trafić :-) (1) Opieka - Wychowawczyni grupy starszej jest wspaniała i sama w sobie doatalaby... mama przedszkolaka Zdecydowanie polecam! (1) Potrzebowałem dobrego kursu w przystępnej cenie, a Chatterbox przerósł moje... Adam dla malucha i starszaka :) (1) Doskonale wyposazone przedszkole, z doswiadczona kadra, ktora kocha dzieci i... Mama Prawdopodobnie najlepsza szkoła jazdy na świecie (1) Dzięki Panu Pawłowi egzamin praktyczny na mieście to tylko formalność. Jazdy... Agnieszka Cudowne miejsce (1) Z całego serca polecam Świat Smyka. Cudowna ciepła atmosfera - wspaniała... Ula Polecam :) (1) Nadal brzmi to dla mnie niewiarygodnie ale - zdałam egzamin na prawo jazdy... Darek Elcar na medal! (1) Najlepsza szkoła w 3mieście. Przed rozpoczęciem kursu wszyscy w około... Filip F. Polecam! (1) Naprawdę godne polecenia przedszkole:wyżywienie-dbałość o jakość... Mama Niusi