Polecam! (1) Zdecydowanie polecam, super zajęcia. Wspaniałe podejście do języka, duża... Anka Profesjonalizm, pasja i potencjał (1) Zajęcia w Chatterbox to przyjemność - zajęcia prowadzone są w sposób... Radek mała dwójka (1) tylko mała dwójka moje dzieci kończyły a jedno teraz kończy mała dwójkę... Renata
P. Piotr Kowerdej mistrzem! (1) Nie sposób chyba nie polecić tego instruktora (zwłaszcza egzaminie zdanym za... Natalia Kwalifikacja wstępna (1) Odradzam. Dwa i pół miesiąca czekam na egzamin. Jazda praktyczna odbywa się... ZAWIEDZIONY Polecam (1) Polecam tę szkołę z czystym sumieniem. Przyspieszony kurs przeprowadzony... Paweł Egzamin już za mną! Polecam z czystym sumieniem. (1) Po ~3 latach przerwy z dwoma nieudanymi podejściami zdecydowałem się... Mateusz Sikorski BEST OF (1) Zajęcia merytoryczne i praktyczne w 100% wyczerpywały tematy dot. przepisów... Agę Serdecznie polecam! (1) Zdane za pierwszym razem dzięki cierpliwości p. Asi! Dzięki spokojnemu i... M Rewelacyjna szkoła (1) Kompetentni instruktorzy, rzetelne podejście do kursanta, świetna atmosfera!... ah_rut Najlepsza Szkoła BARDZO POLECAM !! (1) Polecam tą szkołę ponieważ jest tam bardzo dobre nauczanie. Najbardziej... Patryk Nawet blondynka z zagranicy by zdała dzięki Poldkowi :D (1) Super ośrodek, zdane za pierwszym razem, polecam gorąco. Jazdy z Panią Alicją... Szymek :D Naprawdę bardzo słaba szkoła (6) Nie polecam nikomu tej szkoły, ponieważ większość moich rówieśników z klasy A... Anonim Najlepsza szkoła jazdy! Najlepszy instruktor: Krzysztof Darski !!! (1) Czytając opinie o APJ jeszcze przed wybraniem szkoły nie wierzyłam, że jest... Młody kierowca świetna szkola☺ (1) Jeśli ktoś szuka szkoły w której chce się nauczyć jeździć i zdać szybko... Basia Jedyna w swoim rodzaju (2) Szkoła jest naprawdę świetna. Poziom nauczania oraz stosowane metody pracy z... mama POLECAM! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić te szkole jazdy. Kurs został przeprowadzony... Paulina Przytulny Kącik (1) Jestem zadowolona z miejsca jakie wybrałam dla mojego synka. Sympatyczna... mammma Jedna z najlepszych szkółek w trójmieście ! (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, na prawdę sympatyczne podejście i... Agatka123 Najwspanialszy żłobek! (1) Polecamy wszystkim rodzicom! Vincent chodził półtora roku do Malinki. W tym... rodzice Vincenta