Bardzo dobry ośrodek nauki jazdy (1) Kurs miałam przyśpieszony, ale zdecydowanie był wystarczająco wyczerpujący... Maria Romstad Polecam! (1) Prawdopodobnie najlepsza szkoła jazdy na świecie, z pewnością najlepsza w... Ola POLECAM (1) Jak najbardziej polecam , jazdy miałem z Panem Tadeuszem . Teoria i praktyka... Dawid
Akademik (2) Czy WSAIB w Gdyni posiada akademik? Jeśli tak to czy jest darmowy? pats Polecam szkołę jazdy (2) Bardzo polecam szkołę jazdy Speed, a szczególnie Panią Marzenę Kalkowską.... Daniel BARDZO POLECAM (1) Wspaniała szkoła, wspaniała instruktorka Marta. Profesjonalne podejście,... Joanna K. Same oceny 6 (1) Na każdym z tych pól należy się 6! Doskonała obsługa i świetny klimat w aucie... Mati Nie polecam specjalnie (1) Skrajne opinie widzę, więc napiszę swoje zdanie. Nie będę się rozpisywała,... Marta Idealnie. :) (1) Serdecznie polecam szkołe jazdy RondoBis Rumia. Wykłady prowadzone bardzo... Justyna Najlepszy OSK (1) Prawo jazdy mam już prawie od 6 lat. Uczył mnie P. Andrzej. Czytając... Kasia Szkoła godna polecenia :) (1) Szkoła godna polecenia. Bardzo miło wspominam całe przygotowanie do zdania... Wróbelek A. Mistrzostwa w tańcu (1) Witam Bardzo podobały mi się Mistrzostwa w tańcu zorganizowane w szkole... mama Uczeń poleca absolwent radzi (4) Witam jestem absolwentem szkoły ZSH i czytając niektóre opinie jestem w... OLA ZADOWOLONA ABSOLWENTKA Monika - opinia (1) Genialna szkoła, genialni ludzie ! :) Szczególnie polecam Kubę, który jest... Monika Bomba (1) Ekstra szkółka zdałem za pierwszym razem, polecam jazdy z Panem Heniem. ;) Kacper Urszula - opinia (1) Serdecznie polecam ELKA SCHOOL. To najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców w... Urszula Gorąco polecam p.Janusza Piotrowskiego!!! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Bardzo profesjonalne podejście,... Hania SSW (1) Ciekawe sposoby nauczania. Wykładowcy podchodzą do Studenta w taki sposób by... Karolina Sopocka jest cool (1) Miła atmosfera, wymagająca i dobrze przygotowana do realizacji programu... Pafnucek najlepsza szkoła (1) Wystawienie najlepszej opinii, naprawde pokrywa się z tym, co odbywa się na... Asia