Uczelnia z ogromnym potencjałem! (1) wymieniac można wiele ale podkreślić trzeba przede wszystkim pomocne Panie z... stuent Edyta - opinia (1) Jestem całkiem zadowolona z nauki w SSW. Polecam serdecznie wszystkim... Edyta Natalia - opinia (1) Wyposażenie pracowni jest bardzo dobre, mili wykładowcy i inny pracownicy. Z... Natalia
Sopocka Szkoła Wyższa to szkoła z klimatem. (1) Uczelnia na wysokim poziomie, kapitalne warunki, przyjazna atmosfera, dobra... Paulina ocena (1) SZKOŁA DBA O SWOICH STUDENTÓW MARTA Jedna wada (2) Jedyne w czym RondoBis ustępuje niektórym ośrodkom jest brak możliwości... Robert Całkiem realne Królestwo Fantazji (2) Szukaliśmy przedszkola, które będzie blisko od domu i po drodze do pracy, z... Rodzice Jaśka Super miejsce dla maluchów! (2) Synek chodził do punktu na Zaspie przez około 8 miesięcy, przez ten czas... Mama Błażejka Mikołaj Sielski - opinia (1) Dzisiaj odbyłem egzamin praktyczny w PORD. Teoria w palcu a praktyczny...... Mikołaj Sielski Pop - opinia (1) Osrodek Szkoleniowy Rondobis świadczy usługi na zdecydowanie najwyższym... Pop najlepsza szkoła jazdy (1) Polecam OSK " Jankar" w szczególności p. Henryka Świdkowskiego, dzięki... Ola osk jedynka przed samym egzaminem. (1) Witam. Do 3 podejscia postanowiłem wykupić sobie 2h jazdy. Wybór OSK JEDYNKA... Maciej jazdy godz 13-15 szcerze polecam (1) Jestem świeżo po egzaminie. Zdałem za pierwszym razem. Chociaż początki były... Piotr Polecam (1) Polecam z całego serca. Poziom nauczania na bardzo wysokim poziomie.... Dominika kat A instruktor Piotr Wolinski (1) nic dodać nic ująć :) udało się zdać za pierwszym razem praktyczny i to... ID Oliwer - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, miła atmosfera na zajęciach. Kurs przebiega... Oliwer Prawojazdy (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem! Za przygotowanie... Szymon Gruba Serdecznie polecam (1) Po kilku nieudanych egzaminach na kat.B postanowiłam przenieść sie na... Asia Urodzinki 2-latka (2) Jeszcze raz chciałabym podziękować za zorganizowanie cudownych urodzin dla... mama POLECAM (1) Najlepsza szkoła, POD KAŻDYM względem zwracają uwagę na zadowolenie klienta.... Gruby