Zdany Egzamin:) (1) Wiatam . Polecam szkołę jazdy "Piaty Bieg" . Dzisiaj zdałam egzamin bez... Małgorzata Bardzo polecam!!! (1) Witam wszystkich przyszłych kursantów. Wybór szkoły jazdy wcale nie był... Ewelina POLECAM!! (1) Najlepszy kurs angielskiego na świecie! Przemili prowadzący, super atmosfera,... Paulina
Jestem zachwycona! Polecam wszystkim !! (1) Długo szukałam tego typu miejsca i znalazłam - polecam w 100 % Zajęcia są... Małgosia zajęcia na najwyższym poziomie (1) Miałem przyjemność uczestniczyć w kursie Business English i konwersacjach... biznes Tragedia (2) Uczęszczalem do szkoły jakiś czas (po czym z niej odszedłem) i szczerze... xyz SZKOLNE KOTERIE (8) SZKOŁA OPARTA NA KOTERIACH sposób pracy w szkole przypomina czasy... MAMA Najlepsza szkoła:) (1) Serdecznie polecam Elkę School, pełen profesjonalizm, zaangażowanie.... Paulina jest ok (1) +dobry dojazd + życzliwi nauczyciele + fajna atmsofera + czysto - mała sala... gość gim26 idealne dla ludzi kreatywnych (1) Niesamowici nauczyciele i szkolna atmosfera. Szkoła otwarta na sugestie... Wagant Dobry wybór (2) Dzięki cierpliwości i wiedzy instruktorów z tej szkoły pokonałam wrodzony... Danka Polecam!!! (1) Kurs prawa jazdy zaczęłam w lutym. Teorię miałam z Panem Mariuszem, który... Paulina SZCZĘŚLIWA! (1) Gorąco polecam naukę jazdy OSK DELTA Gdańsk. Zaledwie kilka godzin... Daria Cz. Polecam Łukasza (1) Polecam tego instruktora. Tłumaczy wszystko w zrozumiały sposób dzięki czemu... Seweryn Przedszkole idealne! (1) Wspaniałe miejsce, cudowne Panie, dobra ofera edukacyjna i przyjazna, wręcz... Małgorzata Polonistyka klucz. (1) W szkole naucza w sali 113 Polonistyka która nie potrafi uczyć... Obiecała mi... Prawdomówny. Rondobis Wejherowo - POLECAM (1) Polecam wszystkim szkołe nauki jazdy Rondobis Wejherowo. Miła obsługa biura.... Ania Wzorowy OSK (1) Fantastycznie wykwalifikowana kadra, uprzejmość, dobra atmosfera, niska cena... Jakub Kasperski Linkolned - opinia (2) Korzystałam z przedszkola i jestem pełna podziwu dla profesjonalizmu jakim... Linkolned Wybór gimnazjum (2) Help potrzebuję gimnazjum w rejonie Wrzeszcza jak najblizej grunwaldzkiej Kamil Samp