świetna szkoła! (2) jestem w 2 klasie i jestem bardzo zadowolony ze swojego wyboru. najlepsza... uhjeghfd Tragedia (6) Ludzie ! z całego serca nie polecam tej beznadziejnej szkoły ! Osobiście... pami To niezwykła szkoła! (2) Uczymy się całą rodziną i każde z nas żałuje, gdy jakieś zajęcia wypadną.... Agata
absolwent - opinia (1) Szkoła która posiada nowoczesne sale , bardzo dobrą kadrę nauczycieli która... absolwent Polski z P. Kasią (1) Lekcje we wspaniałej atmosferze, zero stresu, a jednocześnie praca wykonana,... Anita Świetna szkoła jazdy!! (1) Bardzo polecam tą szkolę jazdy, zarówno ja i mój brat zdaliśmy egzamin... Marta H. Jeden strzał (1) Bardzo gorąco polecam APJ, zdałem za pierwszym razem i teorię i praktykę.... CJ prosesjonalne szkolenie (2) Witam.bardzo polecam szkolenie przez firme Bodyguard.szkolenie ciekawe... mariusz Bardzo fajne szkolenie. (2) Byliśmy na strzelnicy małą grupą. Zajęcia bardzo profesjonalne przeprowadzone... Gość rewelacja (2) Bardzo przyjemnie i intensywnie spędzony dzień na ostrym strzelaniu. Ja... Paweł Profesjonalna firma (2) Chciałam Państwu polecić spędzenie wolnego czasu na strzelnicy, z... Aneta Klebba Strzelnica-szkolenie grupowe (2) Firma godna polecenia. Szkolenie przeprowadzone na bardzo wysokim poziomie.... Anita wraz z zespołem z Gdyni Świetna zabawa na strzelnicy (2) Polecam skorzystanie z usług firmy na strzelnicy. Główne atuty wyróżniające... Mariusz Nowak Profesjonalizm i dobra zabawa (2) Byłem pierwszy raz na strzelnicy i zostałem zarażony entuzjazmem strzeleckim... Dawid Gorąco Polecam (2) Super wybór broni. Profesjonalna obsługa. Przystępne ceny. Polecam wszystkim!!! Piotrek Warto wybrać się do Pana Piotra (2) Kupiłam pakiet prezentowy dla narzeczonego, wszystko odbyło się lepiej niż... Kasia Najlepsza szkoła jazdy! (1) Egzamin praktyczny zdawałam dzisiaj o 10 i zakończył się sukcesem, który... Ala Z przyjemnością polecam! (1) Jeździłem z wieloma instruktorami, ale dzięki temu zdałem. Nie pozostaje mi... Mateusz Dzieci z rocznika 2012 - rozpoczynające w tym roku przedszkole nr 2 (2) witam wszystkich rodziców .Poszukuję kontaktów z rodzicami dzieci - które... Marzena NIE POLECAM !!! (2) Poziom nauczania nie najgorszy - ale bez jakiegoś hurraoptymizmu. Warunki... Zawiedziony rodzic