Serdecznie polecam!!! (1) Polecam osk Zebra za profesjonalne nauczanie zarowno teoretyczne jak i... Ania S. Bardzo polecam!! (1) Bardzo polecam tą szkole jazdy. Bardzo dobre przygotowanie teoretyczne, miła... hudy47 Super Szkoła (1) Elka School to profesjonalna szkoła nauki jazdy.Egzamin teoretyczny zdałam za... IZKA
Pan Wojtek Najlepszy (1) Witam. Jestem w trakcie nauki jazdy w Rondo Bis. Wykłady internetowe super... Sabina Najlepsza Szkoła Jazdy według mnie (1) Czas spędzony na teorii i jazdach w Elce uważam za bardzo dobrze spędzony.... Zachariasz Ginter POLECAM.!!! (1) Bardzo miła atmosfera i cierpliwi instruktorzy. Zdane za 1 razem. Dzięki Michał Patryk Bardzo fajne zajęcia z robotyki (1) Mój syn i córka uczęszczają na zajęcia z robotyki w tej szkole. Jestem bardzo... Natalia polecam (1) Polecam szkołe jazdy mini. Przemiły pan właściciel oraz instruktor pan... magda NAJLEPSZY INSTRUKTOR NA KATEGORIĘ A (1) Z prawem jazdy na motocykl męczyłam się już od roku, kolega polecił mi pójść... Marysia B Swietne miejsce dla Twego dziecka (1) Świetlica Mądrala jest genialnie przemyślanym miejscem na spędzanie czasu... Mama Livii lat 8 Podziękowania ;) (1) Dziękuję instruktorom z Obelixa. 13,05,2015 zdałam państwowy egzamin na prawo... Gosia POLECAM! (1) Bardzo dobra szkoła jazdy! Miła atmosfera, luźna przede wszystkim z wysokim... Kamil Łyżka dziegciu dla tych Ach-ów i Och-ów (1) Szkoła z tradycjami, z dobrym podejściem do uczniów była może kiedyś. Miała... Matka Najlepsi z najlepszych !!! (1) Szkołę OSK Alfa polecam wszystkim, którzy chcą zdać egzamin jak również... Kamila mama Julki - opinia (1) świetlica Mądrala oferuje nie tylko opiekę nad dzieckiem, ale również sporo... mama Julki Polecam Elke!!! (1) Witam, z czystym sumieniem mogę polecić najlepszą szkołę w Trójmieście!!!... Dorota K. Najlepsze przedszkole (1) Przedszkole bardzo przyjazne dziecku. Nie ma zmuszania do jedzenia, w grupie... Mama Polecam gorąco tę szkołę ! (1) Bardzo ciekawa teoria, świetny kurs pierwszej pomocy. Praktyka z panem... DYzio Elka School (1) Szczerze polecam tą szkołę jazdy! I najlepszego instruktora na świecie: Darka... Justyna polecam (1) Jestem w pełni zadowolony z usług szkoły Rondobis Wejherowo. Dziękuję... Kuba B