Dziękujemy za opiekę (1) Przedszkole jest naturalną kontynuacją po żłobku Maluszek. Jesteśmy... Domaniewscy Polecam Elkę :) (1) Serdecznie polecam ELKE SCHOOL, miłą atmosfera i profesjonalni instruktorzy w... Agnieszka Udało nam się dostać miejsce! (1) Bardzo się cieszę. Czekaliśmy na miejsce specjalnie w maluszku i od dwóch... Anarta
Zawiodłam się (1) Zawiodłam się na tym gimnazjum. Najgorsze są tu 2 rzeczy, system oceniania i... XYZ POLECAM !! (1) Szkóła baaaardzo doobra! Ludzie wspaniali. Atmosfera przesympatyczna... Kasia Polecam! (1) Bardzo polecam z całego serca Akademie prawa jazdy, a przede wszystkim... Angelika Polecam szczególnie dla maluchów! (1) Miejsce dość małe, ale dzięki temu kameralne i przytulne. Synek poszedł tam... Kasia Wszystko bez zastrzeżeń (1) Kurs weekendowy, szybko sprawnie. Żadnych problemów nie było, nawet z... Michał Mocna dawka wiedzy (1) Miałam przyjemność uczestniczyć w zajęciach teoretycznych prowadzonych przez... Marysia Polecam (1) Gorąco polecam ta szkole nauki jazdy. Bardzo mila obsluga, instruktor... Hubert Zdałam :) (1) Zdalam :) jeździłam z Panem Michałem Cieplinskim i Włodzimierzem Maćko.... Kamila W Cudowne miejsce:) (1) Nasza córka zaczęła uczęszczać do grupy żłobkowej gdy ukończyła 9... mama Poli Pan Tadeusz (1) Polecam świetnego instruktora- Pana Tadeusza. Potrafi wytłumaczyć wszystko... Klaudia K. Polecam OSK POLDEK (1) Jestem zadowolona że wybrałam właśnie ten ośrodek szkolenia. Prawo jazdy... zdolniacha Katolik Gdynia - testy do gimnazjum (1) czy ktoś posiada testy z poprzednich lat? Syn zdaje do Gimnazjum Katolickie... Mama Polecam! (1) Szkoła godna polecenia, wykłady prowadzone w ciekawy sposób, przekazana... Patrycja I mi sie udało:):) (1) Witam I nawet mi się udało. Ktoś kto nigdy się nie interesował jazdami i... Kasia Prawo jazdy tylko w ELCARZE (1) Do tej szkoły zapisałam się w marcu tego roku i nie żałuje. Fajne zajęcia... Olka Zadowolony (1) A wiec tak. Ogolnie robilem kurs w innej szkole czego bardzo zaluje. Egzamin... Paweł Gorąco polecam!!! (1) Po kilku latach od pierwszego kursu i niezdanym egzaminie praktycznym,... Kamila