zdałam (1) Tomek jest super tak mnie przygotował, że zdałam za pierwszym razem. Nauka... Iza Chmielewska Donarska Bardzo dobra szkoła. (2) Chociaż masowa, to mała i o kameralnym klimacie. Duże sale lekcyjne. Dwie... M. Suupeerrrr (1) OSK ARTEX godny polecenia, nie mam żadnych zastrzeżeń. Wykłady prowadzone na... Katarzyna
Super szkoła!!! (1) Uczęszczałam do kilku szkół językowych w Trójmieście i Culture Bridge jest... Marta84 Mercedes wśród szkół pomorskich (2) Wysoki poziom nauczania mający odzwierciedlenie w wynikach uczniów w różnego... mama trzecioklasistki Maja - opinia (1) Chciałam bardzo mocno podziękować Marcinowi K. Po kursie u konkurencji nie... Maja Anka - opinia (1) Polecam Jankar wygodny e- learning , bardzo mili instruktorzy szczególnie... Anka Najlepsze OSK (1) Bardzo miła obsługa, ciekawe zajęcia, stan pojazdów bardzo dobry, Najlepsze OSK Świetny kurs doszkalający :) (1) Po 4 latach od ukończenia kursu stwierdziłam, że czas najwyższy zdać egzamin... Klaudia Kategoria A (1) Ukończyłam kurs kat. A oczywiście z pozytywnym wynikiem egzaminu państwowego.... Ola Bardzo polecam POLDKa :) (1) W szczególności bardzo dziękuję Pani Alicji za świetne przygotowanie do życia... Zbyszek Nie polecam!!! (2) Panie spójnie mówią to co Rodzic chciałby usłyszeć. Kiedy podeszłam w innych... Mama POLECAM! (1) Polecam zdałem za pierwszym razem. Dziękuję P.Przemkowi który mnie tak dobrze... Michał L Miejsce godne polecenia. (2) Wybór AGUGU był najlepszym wyborem, jaki mogłam dokonać. Fantastyczne... mama Nataszki Dobra szkoła (2) Nie zgadzam się z opiniami, które są negatywne na temat szkoły. Moje dzieci... mama NAJLEPSZY INSTRUKTOR - STANISŁAW LITWIN (3) CZŁOWIEK O ANIELSKIEJ CIERPLIWOSCI , BARDZO POLECAM ANNA Matura ustna (2) Witam . Wczoraj odbyła się moja matura ustna z języka angielskiego. Podczas... klaudia.stefa.027 bardzo dobra i profesjonalna szkoła prawa jazdy!!! (1) Dzisiaj o 6 rano zdawałem swój egzamin praktyczny dzięki zaangażowaniu i... Krzysztof Jagła Bardzo polecam tą szkołę. (1) Wspaniali i profesjonalni instruktorzy, którzy zawsze witają kursanta z... Sikora Polecam każdemu (2) Szkolenie było prowadzone w sposób bezpieczny i profesjonalny. Oferta zawiera... Arkadiusz Szumski