Dziekuje Iwonce :) (1) Z czystym sercem polecam wszystkim zestresowanym ale chcacym zdac... KAROLA KAROLINA - opinia (1) super szkółka ,polecam pana Piotra,jest najlepszy ,zdałam za 2 razem ;) KAROLINA Opinia (2) Nie zgodzę się z poprzednią opinią , Zaczarowany Melonik dla mnie jest bardzo... ona28
Polecam!!! (1) Profesjonalne przygotowanie do kursu. Egzamin przeszedłem bez problemów.... Grzegorz Polecam :) (1) Wnętrze, wystrój i zabawki nowe i przystosowane dla maluszków a do tego... ja mama Jacka - opinia (1) To przedszkole jest świetnym miejscem do opieki i rozwoju dziecka.Panuje w... mama Jacka Szkoła na 6+! (1) Polecam Jankar! Nauka jazdy z P.Heniem to była przyjemność, wygodny... Kasia B1 (1) Polecam wszystkim którzy chcą zdać prawo jazdy kat. B1 :) Jazdy polecam z... Michał O Anonim - opinia (1) Przyszli uczniowie! Nie liczcie w tej szkole na współpracę! Szkoła jest... Anonim Polecam!!! (2) W tym roku kończę ''Hetmankę'' i jestem z niej bardzo zadowolona. Nauczyciele... :) Motywacja 4-klasistów? Pozostawia wiele do życzenia........ (3) 4 klasa i zaczęły się schody....Dzieciaki są oszołomione ilością przedmiotów,... mama_mama Znakomita szkoła! (1) Polecam wszystkim Akademie dobrej jazdy! Profesjonalne szkolenia na kierowce... Sopocianin Nie narzekajcie (2) Jestem na IV roku prawa i muszę powiedzieć, że uczelnia trzyma poziom. Nie... Natka Zdecydowanie polecam (1) Na dodatkowe jazdy u Pana Jacka zdecydowałam się, bo nie czułam się... kursantka OK !!! (1) Profesjonalizm. uczeń Polecam!! (1) Wspaniałe, indywidualne podejście do ucznia, przyjazna i miła atmosfera, no i... Sylwia, mama gimnazjalistki GORĄCO POLECAM! (1) Szkółka jazdy naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Osoby w niej pracujące... Rafał Asia - opinia (1) Serdecznie polecam Pania Zuzanne. Dzieki niej wspaniale sie z synkiem... Asia Gdzie w Gdańsku kurs sanitariusza? (1) Witam Jest może na forum ktoś kto robił kurs sanitariusza medycznego i... magda super szkoła (1) szybko i rzetelnie zostałem nauczony prowadzenia samochodem polecam ta szkole... Krzysztof