Rejs (1) Szkoła profesjonalnie przygotowuje rejsy, polecam. mg najlepsza uczelnia! (1) Jedna z niewielu prywatnych uczelni, która zachęca studentów do nauki! Nacisk... magdalena Gorąco polecam ten ośrodek szkolenia. (1) kurs przebiegał w miłej atmosferze jako początkujący kierowca nie odczułem... Rob Walczak
Wojtek - opinia (1) Bardzo dobra i fajna szkoła. Część teoretyczną (kat. A) przerobiłem w w... Wojtek Katolik Gdynia - Testy z poprzednich lat (1) Proszę o pomoc. Mój syn przygotowuje się do testów do Katolika w Gdyni. Czy... marika77 Klaudia-opinia (1) Profesjonalne przygotowanie ze strony teoretycznej i praktycznej. Egzamin... Klaudia POLECAM! (4) Byłam uczennicą tej szkoły i jestem bardzo zadowolona. Poziom nauczania jest... uczennica Julka Obywatel - opinia (1) Uczęszczałem w życiu do siedmiu różnych bibliotek w kilku miejscowościach.... Obywatel Nauka jazdy (1) Pan Michał - bardzo dobry instruktor, przyjazna atmosfera i dobre rady... Lech Bardzo polecam OSK POLDEK! (1) Obsługa biura, wykłady oraz instruktorzy na bardzo dobrym poziomie. Miałam... Nikola POLECAM !!! (1) Najrzetelniejsza szkoła w Trójmieście ! Zaczynając od zapisania się na kurs,... Daria Bardzo bardzo polecamy :) (1) Z wiedzy i doświadczenia Zuzanny korzystamy co jakiś czas od września 2014r.... MagBartki super (1) Sympatyczna atmosfera na jazdach i ogromna cierpliwość. Serdecznie dziękuję... jb Ola - opinia (1) Bardzo dobra szkola jazdy, polecam kazdemu kto nie moze sie zdecydowac,... Ola Serdecznie polecam! (1) Nie miałem zbyt dużo czasu na chodzenie na wykłady, więc wybrałem formę... Maciej polecam (1) Polecam to liceum Mili nauczyciele którzy naprawdę umieją tłumaczyć i ZAWSZE... negi Wdzięczna kursantka (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy ;) Miałam przyjemność uczyć się do... Klaudia Kuba - opinia (1) Serdecznie polecam OSK Elite, podczas kursu pierwszy raz w życiu usiadłem za... Kuba Polecam:) (1) Wypożyczyłam u Pani Zuzi nosidło ergonomiczne ponieważ wahałam się nad... Natalia Szkoła Sokrates w Gdańsku - proszę o opinie. (2) Bardzo prosze o opinie na temat tej szkoly, jaki poziom nauczania, jakie sa... asiaw9