NAUKA JAZDY W DELCIE - ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Miałam przyjemność uczęszczać na kurs prawa jazdy do tej szkoły. Jestem... Patrycja Było super! (1) Świetne podejście instruktorów do kursanta. Wszystko dokładnie tłumaczą, a w... Tomek POLECAM SZKOŁĘ ELKA SCHOOL!!!! (1) Gorąco polecam wszystkim szkołę Elka School. Jeszcze 2 miesiące temu nie... Aleksandra G.
J. angielski (2) Lekcje są bardzo przewidywalne - głównie praca z książką, ćwiczenie po... Liczi Marta - opinia (1) Z całą stanowczością polecam szkołę językową. Jestem w trakcie nauki. Zajęcia... Marta Szczerze polecam (1) Świetnie prowadzone zajęcia, teoria zdana bez problemu. Szczerze polecam p.... Marta Naprawdę warto! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem i to właśnie dzięki życzliwej i fachowej... Monika Polecam (1) Szczerze polecam! Jazdy zaczyna się z centrum Gdańska dzięki czemu poznałem... Dawid B Rewelacyjne zajęcia :) (1) Syn chodził na zajęcia z robotyki jako 5-latek, teraz ma 7 lat i zapisałam go... Agata mama Konrada Polecam (1) Teoria z Mitchem super. Na wesoło, ale też dużo można się nauczyć. Jazdy z... Mike Lidia - opinia (1) Szczerze polecam szkołę jazdy ElkaSchool (Gdynia Centrum)! Panuje tu... Lidia Polecam (2) Starsze dziecko skończyło szkołę. Obecnie posyłam młodszą córkę do klasy zero... Rodzic XIX LO.. (1) Generalnie szkoła mnie bardzo rozczarowała. Spodziewalem się zupełnie czegoś... Rozczarowany Polecam i jako doulę i jako doradcę chustowego (1) Nie lubię się rozwodzić, więc będzie krótko i na temat - polecam Zuzę z... megi Polecam ELKA SCHOOL ! (1) Świetna szkoła Polecam tą szkołę , świetne zajęcia teoretyczne jak i... Maciej Kata Jak najbardziej polecam!!! (1) Świetna szkoła nauczania. Bardzo wszystkim przyszłym kierowcom polecam. Kurs... Od dziś kierowca Najlepsi lektorzy w Trójmieście! (1) Uczęszczam na dwa kursy i gdybym miała więcej czasu zapisałabym się na... Kasia OSK ELITE! Naprawde Elitarne Szkolenie Kierowców! (1) Ośrodek i jego Elitarna Ekipa razem z głównym dyrygentem-profesjonalistą... Rafał brak dobrej opieki ! (1) Żłobek bardzo ladny,nowy, jest dużo zabawek.własny plac zabaw i to na tyle...... mama Najlepsza szkola jazdy !!!! (1) Polecam ! Polecam ! Jeszcze raz polecam ! Pan Pawel najlepszy instruktor w... Beata z Wrzeszcza