Gorąco polecam!! (1) Polecam w 200% tę placówkę dla dzieci - które doskonale się tam czują i... Mama :) Bardzo polecam! (1) Prawo jazdy zdałam za 1 podejściem. Kurs zrobiłam szybko, bo tak się... Anna Polecam Elkę School :) (1) Wykupiłam dodatkowe godziny u pani Edyty Kamińskiej i jestem bardzo... Paulina
Gorąco polecam Elkę School! (1) Jestem bardzo zadowolona z poziomu przeprowadzonego kursu. Moim instruktorem... Paulina Polecam! (1) Dziękuje Pani Asi za super przygotowanie do egzaminu. Lekcje to była czysta... SM Polecam! (1) Euromoto to najlepsza szkola. Zajecia teoretyczne bardzo ciekawe, a zajecia... Paulina Elcar= prawko w kieszeni !!! (1) Serdecznie polecam Elcar!!! Jest to najlepsza szkoła jazdy w gdyni! Z tą... Norbert Polecam! (1) Serdecznie polecam OSK MINI. Nauczanie na najwyższym poziomie. Podczas... Małgorzata Kosiorek BZDURY WYPISUJECIE !!! (1) Pani Aneto,mam zupełnie odmienne zdanie. opiekunki są super, młode maja... Kasia Mama (1) Ogolnie Szkola jest przyjemna.Panie w swietlicy bardzo sie staraja,pomagaja i... Mama Najlepszy!! (1) Polecam wszystkim Pana Adama,uczy naprawdę jazdy! Przygotowanie do egzaminów... Zadowolona:-) Polecam polecam polecam!!! :) (1) Zanim zapisałem się do nich na kurs sam czytałem te opinie i zastanawiałem... Tomek Zdałem bez problemu (1) polecam szkołę RONDO dobrze przygotowują do egzaminu jak i do jazdy już po... Kursant Nigdy więcej (1) Jestem absolwentem Ósemki. Ta "szkoła" jedzie po swojej opinii jak żadna... SJ Naprawdę super szkoła jazdy. (1) Świetna atmosfera na wykładach jak i na jeździe, aż chce się wracać. Jestem... Ala Matka (1) Syn 3 razy podchodził do egzaminu na Grabówku i za każdym razem na jeździe... Matka Akademia Morska - progi (1) Jakie są progi ? Łatwo się dostać? Jaki poziom? Interesuje mnie Mechanika i... progi POLECAM (2) Co mozna tutaj napisać poprostu POLECAM!!!! Dziekuje za kursik i... Michał Najlepsi (1) Niedawno ukonczylem kurs w tej szkole. Jestem zadowolony z wykladow,... Przemek Gorąco polecam ! (1) Bardzo gorąco pollecam Akademia Prawa Jazdy.Przemiła obsługa. I bardzo ale to... Monika Kochanowska