ELKA SCHOOL - NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W TRÓJMIEŚCIE (1) Namówiona przez znajomych, którzy będąc absolwentami tejże szkoły zdali... Ewa Polecam w 100% (1) Cały kurs to czysta przyjemność. Wykłady prowadzone w sposób przejrzysty,... Natalia O. ŁUKASZ IS THE BEST (1) 22.04 to najszczęśliwszy dzień w moim życiu!!! Gorąco polecam mojego... Martyna H.
Jaki ośrodek szkolenia kierowców C.C+E? (15) Witam, jaki polecanie ośrodek szkolenia kierowców w Gdańsku aby zapisać się... Dawid Dobra szkoła (3) Moi przedmówcy którzy oceniali szkołę, chyba zapomnieli o powiedzeniu" nie... Mama Nie polecam. (3) Niestety, ale jak porównuję to jak nauczyciele uczyli tam i jak uczą w gim25... Absolwentka Polecam wszystkim! (1) W Cosinusie robię już drugi kierunek i jestem bardzo zadowolona, mogę polecić... Anna Super :) (1) Bardzo fajny kurs, przemili prowadzący, profesjonalni instruktorzy,... Balbina Dziwne (1) Nie ogarniam tego, co tu niektórzy wypisują. Czy na pewno chodziłeś anonimie... słoń Kilka słów na temat szkoły (2) Jako absolwent tej placówki pragne napisać o niej parę zdań. Nauczyciele są... absolwent Higienistka stomatologiczna w Londynie (1) chcialam sie dowiedziec czy ktos uczyl sie na higienistke w Sopocie i dal... izabela17 gonia - opinia (1) Nie jestem zbyt zadowolona, zapowiadało się lepiej gonia jak ktos sie zastanawia to polecam (1) Witam moja córka chodzi już od września jest bardzo zadowolona . Panie są... mama BEZNADZIEJNA (4) Dyrektorka bardzo chamska, wręcz arogancka, unika spotkań z uczniami i... bbbbbb EFEKT IDEALNY (1) Zrozumiale i prosto prowadzone wykłady. Mnóstwo cierpliwości podczas jazdy i... Rafał Polecam (1) Profesjonalnae i naprawdę fachowa obsloga na strzelnicy! Grzegorz Polecam!!! (2) Jestem bardzo zadowolona z wyboru osrodka Elka School, a jezeli chodzi o... Maria Panie pracujące w przedszkolu (3) Witam, czy jest tutaj rodzic, który wymieni nauczycielki pracujące w... Marta B. Super przedszkole!! (1) Córka chodzi do tego przedszkola- jest baardzo zadowolona. Nie może się... Mama przedszkolaka Xx - opinia (1) Zblizam sie do konca 1kl w ILO im Kopernika i musze przyznac ze mialam rozne... Xx