Prośba o pomoc- grunt zbrojony (1) Witam wszystkich bardzo serdecznie! Zwracam się do Was z uprzejmą prośbą.... Astrea91 Żłobek Niezapominajka (3) Ja zadowolona nie byłam. Zaczęliśmy chodzić od 1 września. Córce trudno było... Agnieszka2131 Nie polecam! (1) Najgorsze 3 lata mojego życia.Bezpieczenie chyba w tej szkole nie może czuć... xyz
Polecam Polecam Polecam!!!!!!! (1) Z czystym sumieniem polecam OSK Poldek super szkoleniowcy i wykładowcy,bardzo... Jawor Akademia Brainers - Kurs Intensywny z Biologii (1) Polecam Kurs Intensywny z Biologii Akademii Brainers każdemu, kto chciałby... Maciek przedszkole jakich mało (1) Ja uważam że Kolorowe przedszkole jest super, moja córeczka jest bardzo... mama Julki :) Polecam P. Leszka! (1) Co prawda zaczalem kilka lat temu ale zrobilem dluga przerwe, dzien przed... Kuba Szczęśliwa posiadaczka prawa jazdy (1) Moja przygoda z nauką jazdy miała swoje początki 6 lat temu.Niestety 4... Ania Sz. Gdańsk - szukam szkoły podstawowej, dwujęzycznej (1) poszukuję dobrej sprawdzonej dwujęzycznej szkoły podstawowej - ktoś zna, może... olaK Polecam (2) Obecna Pani Dyrektor Przedszkola to rzeczywiście "perełka", ale bez dobrego... anna Szczerze polecam OSK Elite! (1) Oceny tej szkoły jazdy w internecie absolutnie nie mijają się z prawdą, czym... Joanna Sikorska B.K (1) Profesjonalizm pełną parą. Zajęcia z Panem Darkiem to czysta przyjemność,... B.K jestem bardzo zadowolony (1) Profesjonalne i zarazem bardzo mile podejście do kursantów. Miałem jazdy z... Kryzsytof Szkoła na 6 :) (1) Jak najbardziej polecam!!! Świetna szkoła, dobrze zorganizowana, posiadająca... Kasia MEGA POLECAM!!!! (1) Mega polecam te szkole!! Wyklady przeprowadzone w przyjaznej atmosferze! A... Sylwia POLECAM! (1) Gorąco polecam ElkaSchool. W szczególności instruktora Wojtka Plichtę.... Mikołaj Bigott Moli - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Pani Marta z uśmiechem i na spokojnie... Moli Raczej nie polecam (1) Niestety raczej mam złe doświadczenia z przedszkolem Kolorowym. Panie... Aneta Bardzo polecam (1) Polecam RondoBis Rumia ponieważ jest tam miła obsługa i atmosfera. Ukończyłem... Marek Gdynia. Najlepsza szkoła do nauki kategoria C oraz C+E - która? (2) Witam. Zastanawiam się nad wyborem szkoły nauki jazdy, chodzi mi o kat. C... Jonasz