Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem! :) (1) Profesjonalne podejście do klienta, przystępna forma zarówno zajęć... ZDw NAJLEPSZA! (1) Do Babskiej trafiłam ponieważ po kursie ukończonym w innej akademii nie... Kasia Zdałam za pierwszym razem !!! (1) Profesjonalne podejście do kursanta. Rzetelne i praktyczne przygotowanie.... Aga
opinia (3) Przyszłam do tej szkoły w tym roku i uważam, że nie jest super fatalną szkołą... ~uczeń liceum Super przedszkole - polecam! (1) Super przedszkole, opieka rewelacyjna, bardzo dużo ciekawych zajęć... Mama przedszkolaka NR 1 W Trojmiescie !!! (1) Jestem zadowolony w 100 % pełen profesjonalizm polecam wszystkim. Wernicki Grzegorz Marrcych - opinia (1) Solidnie, szybko, rzetelnie, super instruktorzy. Polecam! Marrcych Polecam instruktora Michała Cieplinskiego (1) Gorąco polecam szkołę jak i instruktora Michała Cieplińskiego który jest... Konard Rewelacyjna szkoła (1) Zajęcia prowadzone profesjonalnie, z uśmiechem, wiedza przekazywana w... Michal Najlepsza szkoła jazdy !!!! (1) Polecam szkołę jazdy Gdprawko Szkoła prezentuje bardzo rzetelne i solidne... Marysia Weiher Świeżo upieczony kierowca - opinia (1) Bardzo polecam, świetne przygotowanie do egzaminu zarówno praktycznego, jak i... Świeżo upieczony kierowca Ta szkoła to nieporozumienie (5) Nauczyciele sprawiają wrażenie jakby pracowali za karę, byle tylko "odpękać"... Zbigniew Najlepsze Przedszkole (1) Przedszkole na 6+. Przesympatyczne Panie, pełne ciepła troski, uśmiechu i... mama Hani BAAARDZO POLECAM (1) moj syn kocha to przedszkole , Panie wychowawczynie sa wykwalifikowane i... zadowolona mama Polecam :) (1) Nauka teoretyczna super ! Nauka praktyczna - też. Pan Łukasz - ostoja spokoju... Wioletta Rewelacja (1) 4 oblane egzaminy praktyczne, 3 lata przerwy... Raptem 6 godzin z Tomkiem z... AsiaB Izabella - opinia (1) Cudowne miejsce. Mój mały synek pokochał od pierwszego dni. Panie bardzo... Izabella Na prawde polecam:-) (1) Mój synek uwielbia swoje przedszkole.Uczęszczał jeszcze w poprzedniej... Magdalena ELKA SCHOOL Gdynia (1) Polecam bardzo tą szkółkę. Bardzo dobrze przygotował mnie do Egzaminu Pan... Automat Ojka - opinia (1) Jak najbardziej polecam! :) miałam jazdy doszkalające z Michałem Cieplińkim!... Ojka