NUMERO UNO ! (1) Szkół w Gdańsku jest od groma i jeszcze więcej... Jednak w tej szkole... nie... KOZA- Polecam! (1) Elka School to profesjonalna szkoła nauki jazdy ! Dzięki niej zdałam egzamin... Hanna Jankowiecka Polecam (5) Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola. Córeczka jest zadowolona, chętnie... Ania
Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy ! (1) Pierwszą swoją jazdę miałam w Panem Tadeuszem było fajnie , ale ze względu na... Ja ;-) Bardzo dobra szkoła ! (1) Gorąco polecam Pana Tadeusza Szlendaka. Instruktor godny polecenie przez te... Kuba Dokładnie i porządnie (1) Po ukończeniu kursu w APJ egzamin na prawo jazdy zdałem za pierwszym razem,... mb Serdecznie Polecam (1) Serdecznie Polecam Szkołę nauki jazdy JANKAR w Redzie. Jestem jej... Dariusz K. POLECAM (1) Właśnie kończę kurs z języka angielskiego w XLO w Gdyni, jestem bardzo... Aleksandra Zdane bezstresowo (1) Skorzystałem, z usługi przygotowania do samego egzaminu praktycznego. Moim... Grzegorz Opinia. (1) Dobry instruktor :) Pan Andrzej to cierpliwy człowiek z którym jazdy to... Paweł P. Jedna z lepszych uczelni! (2) Naprawdę polecam! Kadra dydaktyczna rewelacyjna, nauczanie na najwyższym... Katarzyna Samsel Polecam! (1) Bardzo dobra szkoła. Jako instruktora szczególnie polecam Pana Darka... Paulina Najlepsza Szkoła, Najlepsi Instruktorzy (1) Najlepsza Szkoła, Najlepsi Instruktorzy Kursant który zdał za 1 Super miejsce! (1) Córcia zaczęła chodzić do żłobka gdy miała rok i 2 m-ce. Ogromny stres i... Ania i Ewka Polecam! (1) Zielony Listek powinien stanowić wzór dla wszystkich innych ośrodków... Ala Najlepsza Szkola na świecie (1) Naprawdę świetna szkola. Cudowni nauczyciele, bardzo dobry poziom... Uczennica POLECAM OSK JEDYNKA ! (1) Witam , jeżeli ktoś chcę się zapisać na prawo jazdy i nie wie jaką szkółkę... Rafał POLECAM (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy na świecie! Wysoki poziom . Polecam instruktora... Patrycja Genialna Elka School! (1) Jest to najlepsza szkoła nauki jazdy! Godziny w niej wykupione były dla mnie... Patrycja Bardzo dobra szkoła (1) Szkoła ma dobre podejście do kursanta i posiada zdrowy pogląd na większość... Natan Bryl