Elcar Gdynia (1) Szkole wybralam przypadkowo. Pierwsza osoba, z ktora mialam kontakt, jest... Elzbieta Najlepsza L-ka!!! :) (1) Na cały kurs chodziłam do innej l-ki za to przed samym egzaminem umówiłam się... Karolina OBELIX najlepszą szkołą prawa jazdy w Gdańsku ! (1) Bardzo profesjonalna kadra, wymagający instruktorzy ale jednocześnie... Hania
Super miejsce! (1) Super miejsce! Olimpia222 Jest ok (1) Polecam również Calineczka- Klub Dziecięcy na Morenie Olimpia222 Polecam (1) Wszystko ekspresowo i w dogodnych warunkach oraz terminach gorąco POLECAM... Karol LOL (1) Moje dziecko jest już w drugim oddziale tego przedszkola. Zaczęło od żłobka i... chris super przedszkole (1) Przedszkole bardzo przyjazne dzieciom i rodzicom, cały czas coś tam się... mama przedszkolaka obsługa (1) Mili,życzliwi,pomocni,konkretnie tłumaczyli, szanują klienta, zero pretensji,... Damian Okroj Godne Polecenia! (1) Wszystko na ogromny plus, dostosowanie się do kursanta bezproblemowe, pełna... Mariusz Najlepsze kursy kosmetyczne w trójmieście (2) Szukałam jakiegoś kursu manicure hybrydowego, i znalazłam tutaj- w korzystnej... Magda Będziemy tęsknić (1) Najważniejszym dowodem na to, że warto korzystać z opieki Przedszkola... troskliwa mama Polecam! (2) Zajęcia na strzelnicy były świetnie poprowadzone, pierwszy raz z mężem... Gosia Agata - opinia (2) Najlepszy prezent dla drugiej połówki. Nigdy nie spotkałam się z firmą,... Agata NAJLEPSZA SZKOŁA NAUKI JAZDY (1) Właśnie ukończyłem kurs w którym uczył mnie jeździć Pan Marcin Stiefel.... Mateusz Witam wszystkich absolwentów oraz przyszłych kursantów:-) (1) W 2006 roku odbyłem kurs kat C a w 2008 kat CE. Po kilku latach zawodowej... Bartosz Bardzo dobra szkoła jazdy (1) Polecam wszystkim szkołę nauki jazdy GDPrawko. Zajęcia teoretyczne... Paweł Anna C - opinia (1) Zaczęłam od wykładów w Gdyni,były dobrze przeprowadzone, wykładowca mówił na... Anna C najlepsza szkola w trojmiescie :) (1) Polecam wszystkim :) egzaminy zdane bez problemu , fantastyczne wyklady i... Martusia polecam (1) Gorąco polecam Szkołę Rondobis Wejherowo. Świetna atmosfera na kursie, mili... Artur