Polecam (1) Polecam jak najbardziej tę szkołe można czuć się w niej bardzo bezpiecznie,... . xxx - opinia (1) Szkoła nie reprezentuje sobą wysokie poziom, a wręcz przeciwnie. Zdawalność... xxx Najlepszy samorzad uczniowski! (1) Samorząd uczniowski obecnie i w ubiegłych latach pierwsza klasa! :) Absolwentka
Bardzo polecam tę szkołę. (1) Świetna szkoła. Moim instruktorem był Jacek, cierpliwy i opanowany, ale... Adrian M Świetna (2) Jestem już NIESTETY absolwentką. Muszę przyznać, że szkoła jest świetna.... Absolwentka Urodzinki inne niz wszystkie! (1) Dziekujemy bardzo za niezapomniane chwile! Nasz synek Wojtus byl zachwycony... Dorota Super Szkółka :) (1) Bardzo gorąco polecam ElkęSchool. Świetny wykładowca teorii - Pan Jurek.... Sandra B Bardzo dobra szkoła (1) Kończę już tę szkołę. Uczyłem się w ZSO nr 8 12 lat. Nauczyciele są... Sebastian Adamowicz Bardzo na TAK (1) Bardzo polecam skorzystanie z kursów proponowanych przez L-kę. Szybko, tanio,... Gosia Kamińska Topolówka - przyjęcie do I klasy liceum (1) Witam, Mam pytanie dotyczące Topolówki- chciałabym się dostać na profil mat... Martyna Polecam! (1) Uważam, że szkoła jest godna polecenia. Zajęcia teoretyczne są prowadzone na... Magda Bardzo mieszane uczucia... (1) Moje dziecko w tym roku kończy "przygodę" z przedszkolem...mam bardzo... Ania Polecam (1) Moje dziecko było z tych nielubiących przedszkola w pierwszym roku ,... Anna polecam! (1) jestem obecnie po kursie w L-ce i powiem szczerze, że nie mogłam trafić... Patrycja POLECAM! ;-) (1) Gorąco polecam! Wykłady prowadzone w sposób bardzo przejrzysty, ciekawy z... Ewa.S Polecam (1) Gorąco polecam zajęcia w szkole Prestige Lingua! Sposób prowadzenia zajęć jak... Bartek Najlepsza Szkółka Jazdy (1) Zdawałem tam ja ,moja mama i siostra wszyscy za pierwszym podejściem P.... Pablo procenty (7) Mam pytanie od ilu procent w tej szkole jest ocena dopuszczająca, dostateczna... ciekawski Serdecznie polecam :) (1) Polecam OSK Jankar, nauka jazdy to była przyjemność, wygodny e-learning i... Czarek Grabowski Jest dobrze (1) To bardzo dobra szkoła gdzie nie ma wyścigu szczurow za to jest świetna... ja