Bardzo dobra szkoła (1) Szkoła ma dobre podejście do kursanta i posiada zdrowy pogląd na większość... Natan Bryl NAJLEPSZE NAUCZANIE W TRÓJMIEŚCIE (1) Polecam tę szkołę wszystkim którzy chcą zdać egzamin za pierwszym podejściem.... bobek jesteście suuper (1) Najlepsza szkoła pod słońcem! Wszyscy uśmiechnięci i chętni do pomocy! A... anet
Step by Step (1) Mój syn chodzi do tego przedzkola już trzeci rok. Jestesmy bardzo zadowoleni.... Ewelina OCENA (1) WITAM JA BARDZO JESTEM ZADOWOLONA Z PANI MONIKI NOWEJ PANI INSTRUKTOR SUPER... NADI Agnieszka - opinia (2) Zajęcia na strzelnicy zostały przeprowadzone w bardzo przyjemny sposób.... Agnieszka Polecam kurs: Corel i Photoshop (1) Szukając szkole graficznych w Trójmieście przypadkiem natrafiłam na ofertę... Anita Rewelacja :) (1) Profesjonalna, przyjazna klientom, wesoła i dobrze zorganizowana szkoła jazdy... Ola Fantastyczna szkoła!!! (1) Szczególnie polecam instruktora Łukasza Szałkowskiego, który jest bardzo... Ilona Skrzek OSK Idealne (1) GDprawko bez wątpienia jest najlepszym OSK w Gdańsku. Zajęcia z teorii są... Michał Osk Elit (1) Gorąco POLECAM !!!! Szczególnie jazdy z Tomkiem wszystko na spokojnie... Patryk Rewelacja (1) Miło i przyjemnie. Polecam wszystkim. Pełen profesjonalizm i mila atmosfera.... MattiWilla Francuski w okolicy - gdzie? (3) Pytanie jak w tytule...ma ktos jakies namiary i moze polecić kontakt ? Chodzi... bb Czy opłaca się pójść do tej szkoły? (1) Chodzę do klasy 6 i poważnie zastanawiam się nad pójściem do tego gimnazjum.... szóstoklasistka Super szkoła - szczerze polecam (1) Gdprawko to szkoła, gdzie wykłady odbywają się w sympatycznej atmosferze,... Kasia S. Egzamin praktyczny PORD Gdańsk (11) Witajcie! Niedługo zdaję kategorię B w gdańskim PORD'zie. Kurs robiłem w... nez Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy (1) Gorąco polecam Szkołę Rondobis Wejherowo. Świetna atmosfera na kursie,... Mariola Profesjonalnie, skutecznie i przyjemnie!!!! (1) Jestem uczennicą od kilku lat. Uczę się japońskiego i chińskiego. Dzięki... Magdalena Wymarzone miejsce dla mojego dziecka:) (2) Obserwując przez kilka dobrych lat funkcjonowanie tego miejsca, jestem pełna... Ona Polecam :) (1) Naprawdę polecam Elka School ponieważ jest to wspaniała szkoła, ciekawe... Natalia