Bez szans (1) Mam na imie pawel janczyk a ta szkola jest glupia GLUPIASZKOLA Alicja - opinia (1) Serdecznie polecam ośrodek Auto-best a przede wszystkim Instruktora Pana... Alicja Mariola - opinia (1) Zdecydowanie polecam zdanie prawa jazdy z P.Andrzejem. Idealny intruktor... Mariola
Gimnazjum nr 18 - polecam klasy z programem rozszerzonym (1) Moja córka uczęszczała do gimnazjum - klasa z programem rozszerzonym. W... Alicja Polecam Elkę School i instruktora jazdy Piotra Wolińskiego ! (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług prezentowanych przez ElkęSchool.... Alicja Prawo jazdy - poszukuję dobrego instruktora (8) dziewczyny ,prosze o pomoc.jestem z Gdyni ale chcę zdawać prawko w... iwa36 najlepsi (2) Najlepsza szkoła jazdy, wspaniali instruktorzy z dobrym podejściem oraz dobra... Oskar Polecam! (1) OSK godny polecenia :) Teoria prowadzona w bardzo przystępnej formie,... Karolina F Uczymy się razem rosyjskiego (1) Witam! Jestem z Rosii, z Kaliningrady. Mam 50 lat, mam męża i deti. Uczę się... Jestem_Rosjanka Łatwość nawiązywania kontaktów, poczucie własnej wartości, języki (2) Moja córka uczęszcza do tej placówki. Nim posłaliśmy ją do przedszkola... Tata Najlepiej! (1) Znalezione przypadkiem a trafione w dziesiątkę! To właśnie Akademia Dobrej... Gosia POLECAM!!! (1) Nasza córka uczęszcza do żłobka Safari dopiero od paru miesięcy, na początku... Gosia UWAGA!!!! CAŁA PRAWDA O SAFARI!!!! (1) Krótko- syn 2 razy płakał przy furtce żłobka. Oba razy były przy wyjściu...... Mama Kajtka Opinia! (1) Instruktor genialny ! Bardzo polecam Tomka , super tłumaczy , kocha to co... Dagmara Wadlewska Nareszcie!! (1) Nareszcie powstało miejsce, w którym moje dzieci mogą uczestniczyć w naprawdę... Magdalena W końcu zdałam :) (1) Co prawda miałam tam tylko parę godzin jazd dodatkowych, ale jak najbardziej... J Pomocy!!! (2) Szukam gimnazjum i jestem w kropce. Zależy mi przede wszystkim na dobrym... Ana Najlepsze przygotowanie do prawa jazdy (1) Bardzo wysoki poziom nauczania, świetni instruktorzy z dużą wiedzą, ogromną... Joanna Rozczarowanie, może bedzie lepiej ... (4) Zgadzam się z Poprzedniczką odn. jadłospisu - za tę cenę posiłki powinny być... Monia ev - opinia (1) Iwona - Najlepsza Instruktorka Ever!!!! Przygotowała mnie doskonale - zdałam... ev