Szkoła podst. nr 44 - proszę o opinie. (4) Czy ktos poslal swoje dziecko do tej szkoły bo mam dylemat do której posłać... mama 6-latka Mega Polecam (1) Polecam Szkołę Al-car Pani Alicja świetne podejście do kursanta super... Krzysztof Spieck kwalifikowany pracownik ochrony (1) kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie; wszystko na najwyższym poziomie -... Piotr Kirszling
Mega profesjonalizm ! (1) Zdecydowanie polecam Piąty Bieg ! Kurs w miłej atmosferze, jazdy bez zbędnego... Łosiu Szkoła jazdy na rewelacyjnym poziomie (1) Godziny są idealnie dopasowywane. Najlepsza szkoła do jakiej mogłem trafić.... Dawiś Polecam Elka School ;) (1) Jestem bardzo zadowolony z wybrania tego właśnie osk SZKÓŁ JEST WIELE ELKA... MmM Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam szkółkę L-ka , jazdy miałem z Panem Michałem , bardzo... Krzysiek Egzamin zdany za pierwszym razem (1) Kurs na prawo jazdy był niewątpliwie przyjemnością. Zajęcia teoretyczne... Kasia prawo jazdy (1) Bardzo polecam Pana Wojtka Marszewskiego. Zdawalnosc 100% bardzo dobrze... Karolin Polecam (1) Wspaniale poprowadzone wykłady i jazdy. Prowadzący wykłady profesjonalnie... AD Zadowolona mama(SAFARI,Sosnowa) (1) Mój syn uczeszcza od poczatku otwarcia nowej placowki.Bardzo szybko sie... Mama Kolorowe na medal! (1) Polecam z całego serca. Do przedszkola uczęszcza dwójka moich dzieci z czego... Monika Wlodzimierz Macko Instruktor z Akademi Prawa Jazdy (1) Nie tylko instruktor z prawdziwego zdazenia z fantastycznym podejsciem,... Kursantka z Orlowa Rozważania o szkole (4) Kierując się wyborem szkoły ważne dla Nas było aby była bezpieczna w której... Wdzięczni rodzice biblioteka ul.Pilotow (1) Nie polecam korzystać z biblioteki na ul.Pilotow.Panie próbowały mi wmówić,że... Agata najlepsza szkoła pod słońcem!!!! (1) Jestem na pierwszym roku nauczania w tej szkole. Uczęszczam do klasy... uczennica 😉 Carusek jako szkoła jazdy w Trójmieście najlepszaaaa!!!!! :) (1) Gorąco polecam szkołę jazdy Carusek. I bardzo ale to bardzo mocno polecam... Karolina Uczelnia daje radę (1) Chciałam zdobyć dyplom i się przy okazji czegoś nauczyć i... chyba się uda :)... Mika87 Polecam Akademię Prawa Jazdy! Najlepsza szkoła w Trójmieście! (1) W Akademii Prawa Jazdy moje pierwsze kroki postawiłem 16 lutego 2015 r.... Samuel Prieba Z czystym sumieniem polecam (2) Mój synek chodzi do Agugu od kilku miesięcy. Jako mama już starszego dziecka... Agata