Dobre do maturki (1) Świetny poziom nauczania, wszystko dobrze tłumaczone. Nauczyciele byli w... Abiturient Gdyby nie ELKA to bym nie zdała :) (1) Zgłosiłam się do ELKI załamana po kursie, który odbyłam w innej z rumskich... Ania Polecam (1) Polecam cały kurs w Jankarze, a w szczególności naukę jazdy z Heniem... Mateusz
Szukam dla dziecka nauczyciela z nauczania początkowego (1) syn duzo opuszczal z powodu choroby , ma braki i zaleglosci szukam kogos kto... magda Mega ośrodek! (1) Zajecia teoretyczne prowadzil pan Staszek ktory okazal sie bardzo ciekawym... Remik świetna szkoła! (1) Będąc w gimnazjum, nie doceniałam 26, ale teraz, gdy jestem w liceum, bardzo... ja Gorąco polecamy!!! (2) Jestem mamą córeczki Martusi, co ma poważną alergię pokarmową. Jest uczulana... Gosia Właśnie takich szkół jazdy brakuje. (1) Tutaj pracują po prostu profesjonaliści, każdy jest indywidualnie traktowany... M Polecam Darka Jabłońskiego (1) Super instruktor, miałam ogromne szczęście,że trafiłam właśnie na niego.... Marzena Polecam (1) Zapisałam się na zajęcia indywidualne. Jestem osobą średnio przebojową i... JZ Lepiej trafić nie można. (1) Profesjonalne wyszkolenie zarówno ze strony teoretycznej jak i praktycznej,... Krzysiek Szymon - opinia (1) Wczoraj zdałem egzamin praktyczny na prawo jazdy. Sukces swój zawdzięczam... Szymon Polecam OSK MINI i instruktora Pana Krzysztofa (2) Gorąco polecam Pana Krzysztofa instruktora jazdy, bardzo rzetelnie... Mateusz Najlepszy kurs (1) Zajęcia prowadzone bardzo profesjonalnie, również w wygodnej i jeszcze mało... paulina Najlepsza szkoła jazdy (1) Nikt nie przygotuje Was lepiej niż osk Elite. Zdane za pierwszym, naprawdę... Kacper G Jestem bardzo zadowolony ponieważ (1) Moi synowie uwielbiają te zajęcia i nie chcą żadnych opuścić. Bardzo się... Jarek Polecam :) (1) Szkółka naprawdę super, miła atmosfera, dobry poziom nauczania i przede... Natalia Egzamin za pierwszym razem (1) Zdany za pierwszym razem. Zasługa instruktora. Dzięki Janusz! Profesjonalne... Łukasz N zdalam za pierwszym razem (1) Polecam instruktora Roberta Menesa .Swietny instruktor i bardzo bardzo bardzo... Gosia Najlepsza opieka dla Maluszka (1) Polecam z całego serca żłobek U Cioci Kloci wszystkim Rodzicom! To miejsce... Beata