Polecam! (1) Świetna szkoła jazdy! Zarówno zajęcia teoretyczne jak i praktyczne... Monika Zachęcam (1) Serdecznie zachęcam do skorzystania z usług ośrodka. Z samego początku bardzo... Filip M. Ta kobieta kocha swoją pracę! (1) Wspaniała towarzyszka cudu narodzin, doświadczona mama, zawsze doradzi,... Asia
DNO!!! (1) Szkoła ma w miarę wysoki poziom nauczania, jednakże do myślenia daje grono... Oskar Polecam :D (1) Super instruktorzy, super podejście, nauka na najwyższym poziomie :) Dzięki... Justyna Dzięki chłopaki!!! (1) Na dzisiejszej maturze z chemii praktycznie WSZYSTKIE zadanka były... Iva95 bardzo polecam (1) Goraco polecam. Kurs prawa jazdy odbywał się w rewelacyjnej atmosferze,... Barbara Najlepsza szkoła (1) Polecam wszystkim tą szkołę i w szczególności naukę jazdy z p. Heniem :)... Joanna A. Profesjonalne podejście ! (1) Szczerze polecam , Najlepsza szkoła w Gdyni ! Dzieki Panu Krzysztofowi i Panu... Daniel Polecam Iwonę (1) Tak jak moi poprzednicy również polecam OSK Expert i życzę wszystkim... Agata POLECAM !!! (1) Szkoła bardzo przyjazna. Wykłady i ćwiczenia w małych grupach prowadzone... Adrianna Super szkoła dla każdego (1) Gorąco polecam OSK WIlk. Wiele można mówić o zaletach tej szkoły, dlatego w... Marysia POLECAM ELKA SCHOOL (1) Z całą odpowiedzialnością polecam to miejsce za kompetencje i pozytywną... Joanna Pilne! Szukam native speakera dla dzieci. (5) Czy ktoś może polecić mi native speakera dla dzieci 6-8 letnich w okolicach... konrad POLECAM (1) Niedawno zrobiłem kurs w Rondobis Wejherowo.Tam mieszkam, natomiast uczę się... Michał M. Super szkoła! (1) Z całego serca polecam szkołę, cały kurs przebiega bardzo sprawnie, super... Ania zdecydowanie polecam (1) Ja również nie zgadam się z negatywna opinią. Panie Karolina i Ciocie bardzo... annfer godne do polecenia (1) Jeżeli ktoś poszukuję szkoły, która dobrze przygotuje go do egzaminu może... Kinia Szczęśliwa (1) W dn.11. 05. 2015 zdałam pozytywnie egzamin na prawo jazdy. Zawdzięczam ten... Szczesliwa Nie polecam (1) O poziomie nauczanie w tej szkole nie można powiedzieć nic złego jest on... ANIA