Drugi język (1) Jeśli chodzi o wybór drugiego języka obcego na PG to czy można wybrać taki,... qumus elka karwiny (1) Polecam każdemu elkę. Uczyłam się jeździć z Asią i życzę każdemu kursantowi... Natalia Najlepszy instruktor! (1) Serdecznie polecam OSK "Jankar" to dobra szkoła, której największym atutem są... Monika
Najbardziej wartościowe korki na jakich byłach!!!!! (1) Polecam każdemu kto chce pogłębić swoja wiedzę z biologii i chemii, sprawdzić... masajka Podziękowania dla p. Roberta Menes (3) Serdeczne podziękowania dla instruktora p. Roberta Menes za pełny... Justyna O. Fajna przyjazna szkoła (1) Gimnazjum w którym zostałem zauważony doceniony i nikt mnie nie krytykuje.... uczeń Super miejsce (1) Moja córka chodzi tam od 1,5 roku - chodzi chętnie, zna mnóstwo piosenek i... PP najlepsza szkoła!!! (1) Teoria z Januszem (fitnesiakiem) i jazdy z Jackiem najlepsze!!! Najlepsza... Artur P. Polecam! wszystko ok (1) Bardzo fajna i elastyczna szkoła. Dostosowują się mocno do potrzeb ucznia.... bogusia Polecam! (1) Do nauki przystąpiłem po prawie 10 letniej przerwie ale dzięki bardzo... Paweł R. Szkoła pierwsza klasa (1) Świetna szkoła, mili pracownicy, sympatyczna atmosfera i gwarancja sukcesu!... Gosia Pierwszy raz (2) W zeszlym tygodniu pierwszy raz wybrałem się "na strzelanie". Chcialem się... Robert Najlepsza szkoła! (1) Najlepsza szkoła w rejonie! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu! Zdałem... Wojtek prośba o opinie na temat sp nr 14 w Gdańsku (3) W tym roku mój syn musi rozpocząć naukę w szkole podstawowej. Nie ukrywam, że... ola Oddziały przedszkolne (2) Moja córka poszła do zerówki w tym roku. Nasz rejon to SP nr 8, ale ze... mama zdecydowanie godni polecenia!! (1) Rzadko kiedy, zwlaszcza w dzisiejszych czasach, moge z pelnym przekonaniem w... Maciek P Liceum Ogólnokształcące (1) Matura ustna; język polski - 80% , język angielski - 84% (podobne wyniki... Mateusz Bajena Rondo-BIS WEJHEROWO Polecam (1) Według mnie najlepsza z wszystkich możliwych szkół jazdy BARDZO miła pani w... OSKLES Instruktor Wojtek (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym razem!!! serdecznie polecam wszystkim Pana Wojtka... Natalia Bardzo dobra szkoła, dla wymagających. (2) Mam dziecko od 2 lat w szkole Kaziuki i właśnie zapisałam drugie. Jestem... Iza