Zdecydowanie instruktora p. Krzysztofa!!! (1) To właśnie dzięki niemu - od ponad tygodnia ( egzm. prakt. 15.05.15) jestem... JAN K. polecam schoolout (1) Konwersacje na wysokim poziomie. Lektor ma dobry akcent, mówi bardzo... BogumiłW Polecam (1) Po nieudanym egzaminie,który był skutkiem beznadziejnego przygotowania w... Gosia
Pole dance - kurs tańca na rurze, gdzie? (21) Czy ktoś może powiedzieć mi czy gdzieś w TRÓJMIEŚCIE można zapisać się na... Kleo gorąco polecam! (1) Rewelacyjna szkoła z doskonałą kadrą, szczególnie Pan Marek, który jest... Kasia Dominika - opinia (1) BAAAAAAAAAARDZO gorąco polecam, pełen profesjonalizm w przygotowaniu. Jestem... Dominika Bardzo dobra szkoła jazdy (1) Jestem bardzo zadowolona. Zdałam egzamin praktyczny za 1 razem, bez większego... MN Świetna szkoła jazdy!! (1) Bardzo pozytywna ocena z mojej strony. Miałam przyjemność odbywać jazdy z... Magda Pół na pół (1) Więc tak ucze sie w tej szkole juz 2 lata i to co moge o niej powiedziec to... Ciasteczko Obecny uczeń nie polecam ze względu chociażby na panią z historii (1) Jestem obecnym uczniem 3 LO w Sopocie. Jak wiadomo w każdej szkole są różni... Obecny uczeń Wspaniale miejsce, w ktorym ciagle cos sie dzieje (1) Synek chodzi juz do tego przedszkola prawie od roku i jestesmy bardzo... Agnieszka Najlepsza szkoła pod słońcem! (1) Wspaniali ludzie, atmosfera, organizacja, wszystko na najwyższym poziomie!... barbelle Polecam (1) W tej chwili nasze dziecko uczęszcza do tego żłobka i jesteśmy bardzo... Klaudia Tak jak w nazwie SUPER OSK (1) Może się wydawać że moje oceny są za wysokie, ale obsługa jest naprawdę miła.... Paweł Najlepsza szkoła + najlepszy instruktor (1) ADAM JĘDRZEJEWSKI najlepszy instruktor, bardzo dobrze uczy a zarazem dobra z... Kuba Najlepsza szkoła jazdy z Gdyni (1) Egzamin praktyczny zdałam za 1 razem dzisiaj o 11.30 i zakończył się... Daria Nie!!! (1) Nie polecam nikomu. D.D. Na prawdę polecam! (1) Zdałam dzisiaj egzamin praktyczny za pierwszym razem :) Byłam bardzo dobrze... Natalia zdałam za drugim razem (1) Przesympatyczny Paweł tak dobrze mnie przygotowała do egzaminu ze nie było... Monika Chcesz się czegoś nauczyć? (1) Tam się nauczysz i będziesz pewny tego, że możesz ruszać w własną drogę... Adam