Polecam Profi :) (1) Nauczanie jest na bardzo dobrym poziomie. Zajęcia przebiegają w miłej... M. Chmielu - opinia (1) Bardzo polecam jazdy z Panem Marcinem Stiefelem, oduczył wszystkich nawyków i... Chmielu Polecam! (1) Wspaniałe przedszkole! mama
polecam szkółkę Alcar! (1) Z Panią Alą można się ze wszystkim dogadać, dopasować godziny jazdy, bardzo... Kasia poprostu chciałem MÓWIĆ PO ANGIELSKU (1) Jestem zachwycony rzetelnością i wysokim profesjonalizmem. Szkoła Chatterbox... Marek podziękowania dla p.Marii Pułas z Elka School (1) Pragnę gorąco podziękować wspaniałej instruktorce Marii Pułas, gdyby nie jej... Joanna Małczak Serdecznie polecam! (1) Profesjonalne podejście do uczniów, wysoki poziom nauczania. Naprawdę warto! Marcysia Odradzam (2) Brak mi słów... Niedawno skończyłam tę szkołę i wierzcie mi, że odliczałam... były uczeń najlepsza szkola jazdy w trojmiescie! (1) Pan Marek jest najlepszym nauczycielem pod sloncem!!!! Jazdy z Panem Markiem... klaudia kolakowska Niestety (1) Po zapewnieniach Pani właścicielki o ofercie itp szybko podpisaliśmy umowę bo... Marek Likwidacja klasy drugiej szkoła podst. 60 Gdańsk (5) Witam Na początku tygodnia wychowawczyni poinformowała rodziców że w szkole... anka Super nauka jazdy! (1) Super atmosfera, wszystko profesjonalnie, fantastyczni instruktorzy. A Pan... Ania Czy warto studiować filologię rosyjską??? (2) Witam, noszę się z zamiarem pójścia na studia filologiczne. zastanawiam... JOKO ELKA SCHOOL za 1 razem :D (1) Zdałam egzamin za 1 razem :D. Super szkoła, większość mojej rodziny uczyła... Kinga Ptak Polecamy w 100% (1) Bardzo polecamy panią Zuzię! Dzięki jej fachowej pomocy nosimy Synka z... Asia Sekcja hiszpańska (2) Hej, czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak to jest z sekcją hiszpańską?... Julia sylwia - opinia (1) Ciekawe zajęcia zarówno dla dzieci jak i dla młodzieży i dorosłych.Można... sylwia Chatterbox (1) Bardo dobra szkoła językowa. Godna polecenia. Anonim Polecam (1) Może ktoś kto kiedyś posyłał swoje dziecko do tego przedszkola ma inne... mama Polecam każdemu (1) Za radą kolegów poszedłem do Elki i wybrałem p.Asię na instruktorkę. W ogóle... Mateusz