Bardzo dobry wybór! (1) W zeszłym roku we wrześniu oddałam mój Skarb do Krasnoludków. Oczywiście były... Kasia (mama Jasia) Polecem, najlepsza szkoła w Trójmieście! :) (1) Serdecznie polecam naukę jazdy w tej szkole, zdałam za 2 razem Pan instruktor... Dorotka. Podziękowania (1) Polecam ośrodek Elka School każdej osobie, która chce rozpocząć swoją... Monika
Tylko Akademia!!! (1) Wszyscy moi znajomi chodzili do innych szkół, więc trafiłam tutaj z lekką... Grażyna zdałem dzięki GDprawko (1) Zdałem dziś za pierwszym podejściem egzamin na kat. B. I w tym miejscu... PIotrek chatka puchatka (1) Ostatni dzień w przedszkolu mego synka. Czy jeszcze gdzieś będzie tak mu... anna Nie wiem, o co wam chodzi... (1) IX wcale nie jest zła. Jest to szkoła, gdzie trzeba sie uczyć i tyle. Łatwo... I'AM'SHERLOCKED Polecam 100% (1) Bardzo polecam szkole expert😊. Ludzie którzy tam pracują sa świetni,... gosia mama zachwyconego żłobkowicza:) (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym, którzy zastanawiają się czy żłobek to... Zadowolona MAMA ;) (2) Moje dziecko po pierwszym tygodniu jest bardzo zadowolone. Co prawda nie jest... mama Akademia Prawa Jazdy jest NAJLEPSZA! (1) Wybór APJ był jak najbardziej trafny. Przez pierwsze 10 lekcji moim... Martyna Sopockie Szkoły Medyczne czy Medyk Wejherowo (1) Witam! Chciałabym zostać higienistką stomatologiczną, i zastanawiam się nad 2... Natalia Szkoła Społeczna na Kapitańskiej - proszę o opinie. (7) Czy ktoś coś wie, jak jest w tej szkole? Bo się zastanawiam, czy dziecko... Miśka Poldek nauka jazdy (1) Zdałam za pierwszym razem !! Ale to głównie zasługa Pani Alicji, to świetny i... Beata Szukam "nauczyciela" kitesurfingu (1) szukam kogoś kto pokazałby mi podstawy kitesurfingu + udostępni sprzęt. W... ja Polecam, pełen profesjonalizm! (1) Do OSK Alfa przyszłam na jazdy dodatkowe, po kursie w innej szkole. Jeździłam... Ada Akademia Prawa Jazdy zdecydowanie najlepsza! :D (1) Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy! Jest to z pewnością najlepsza szkoła... Ola Z. POLECAM !!!!!!!!!! (1) Ciężko być niezadowolonym...Same pozytywne słowa jakie znam mogę kierować w... Michał swietna zabawa ze znajomymi (1) Razem ze znajomymi wybralismy sie postrzelac na strzelnice. Po przeczytaniu... Slawomir Gorąco Polecam! (1) Rozpocząłem kurs e-learningowy, który jest bardzo dokładny i dla każdego... Mateusz