To jest jakiś żart (3) Gdyby skupiali się na rzeczywistym dbaniu o rozwój uczniów, to bym nie miała... Zemsta Ludu Szkoła (1) Fakt, faktem, że w szkole jest rygor pod względem wyglądu zewnętrznego.... fhdfgf Dostarczenie dokumentów do WKR (WILiŚ) (2) Chciałabym się dowiedzieć w którym budynku mam złożyć dokumenty. Na stronie... aaa3
Brak wydrukowanego formularza (11) Witam, Jestem tegorocznym maturzystą, na liście jestem wstępnie przyjęty.... Maturzysta NAJLEPSZA SZKOŁA W MIEŚCIE! (1) Najlepsza szkoła jazdy! Egzamin praktyczny zdany co prawda za drugim razem, a... Kasia Michalina - opinia (2) Nachalny nabór i totalna głuchota na potrzeby kursantów. Ta firma nastawiona... Michalina Lista rezerwowa (1) Wie ktoś o ile w tamtym roku przesunęła się lista rezerwowa na kierunku -... PanTadeusz przytulne przedszkole (1) Przedszkole bardzo kameralne, panie miłe i zawsze służące pomocą w... zadowolony rodzic Polecam! (1) Bardzo polecam. Z myślą o zapracowanych szkoła oferuje kurs weekendowy-teoria... Ola Najlepsza szkoła! (1) Bardzo, bardzo polecam tę szkołę! Teoria jak i praktyka zdana za pierwszym... Kursantka Szkoła jak każda inna (1) W każdej szkole są lepsi i gorsi (a raczej bardziej lub mniej kompetentni)... Absolwentka POLECAM!!! (1) Bardzo polecam ośrodek Poldek, miałam przyjemność jeździć z Panią Alicją,... Magda M po prostu nie (1) Szkoła " jedzie" na opinii sprzed kilku lat. Na początku było fajnie.... absolwentka 2015 Najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców (1) Bardzo polecam ! Fachowe szkolenie , super atmosfera i wspaniali instruktorzy... Mateusz Pytanie o informatykę gospodarczą na Akademii Morskiej i na Politechnice Gdańskiej (1) Mam dwa pytanka. Pierwsze odnośnie akademii morskiej. W poniedziałek będę... dragranis Bezpieczeństwo i profesjonalizm (1) Mogę śmiało polecić "Kotka" kazdemu rodzicowi jako punkt opieki nad... Magda Kat. C (2) Polecam z czystym sumieniem kurs w tym OSK, w szczególności Pana Szymona... Karol Polecam (1) Zdecydowanie polecam szkole jazdy, wszystko było wspaniałe! Plan zajęć był... Hanna Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy, a szczególnie instruktora Łukasza! Jest... Maja AWFiS - pytanie (2) Witam serdecznie, czy ktoś z tu obecnych pracuje lub zna kogoś z dziekanatu... Piotr