EiT ( ETI) (1) Myślicie, że na EiT na ETI prog spadnie o wiecej niz 2 pkt? Mecik OBECNY STUDENT (2) Obecnie studiuję na WSSE. Zgadza się, że organizacja trochę kuleje ale... Michał Polecam ! Super przedszkole! (1) Przedszkole bardzo dobrze położone, w centrum Gdyni ,ale w zacisznym miejscu.... Mama
Jarek Szewka - instruktor na 6+ :) (1) Polecam wszystkim OSK Auto Best. Miałem przyjemność ukończyć i zdać... Tomek G. Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu. Wszystko zdane za 1 razem. Mila nauka z... Paula spoko uczenia (1) atmosfera rodzinna i spokojna. WIK Rondobis opinia (1) Polecam Rondobis każdemu kto chce szybko i bez stresu zdać prawo jazdy.Ja... Barbara Historia UG 2015/2016 (1) Witam. Czy wybiera się ktoś na historię w tym roku? Może ktoś z poprzednich... Mxxxx Bardzo miło i sympatycznie. Szkolenie pierwyj sort :) (1) Wszyscy instruktorzy w sposób prosty tłumaczą zagadnienia ruchu drogowego... Janek ELCAR !!! (1) Najlepsza szkoła! Najlepsza kadra! Teoretyczna część kursu przeprowadzona w... Emilia Zdecydowanie tak (1) Przez 10 miesięcy pani Bielenik udało się przygotować mnie nie tylko do... Zadowolony absolwent Świetna szkoła- polecam (1) L-ka jest naprawdę profesjonalną szkołą z wykwalifikowaną kadrą, która bardzo... PP Gospodarka przestrzenna (10) kto sie ostal piszcie ile procent z matur i ptk ujednolicone ? ja na... mlody Zdane! (1) Oba egzaminy zdane za pierwszym razem. Trudno o lepszy wybór niż Elka School!... Klaudia Pani z sekretariatu... (2) Jeszcze nie rozpoczęłam tam nauki (i pewnie nie rozpocznę, bo kierunku jednak... D. Lista wstępna (6) Mam ptanie na temat składania dokumentow. Na wszystkich preferencjach jestem... Maturzystka215 Polecam!!!! (1) Bardzo polecam szkołę,a w szczególności instruktora TOMASZA SUCHTĘ.Jest... Dorota POLECAM!!! :) :) (1) Z czystym sumieniem polecam OSK JANKAR!! :) Lekcji jazdy udzielał mi Pan... tynka Jak najbardziej polecam! (1) OSK Sorriso polecam z czystym sumieniem. Pan Bogdan wszystkiego nauczy i... Agnieszka Budownictwo - gdzie są wolne miejsca? (3) Tak jak w temacie, wiecie może jakie uczelnie prowadzą jeszcze nabór na... niedostalem sie:(