Polecam (2) Polecam tą szkołę. Zależało mi na szybkim ukończeniu kursu i się udało! Pani... Ewelina Najlepszy ośrodek (2) Gorąco polecam ten ośrodek. Zdałam za pierwszym razem. Pan Bogdan jasno,... Agata OSK ELITE – NAJLEPSZY WYBÓR ! (1) Nauka w OSK ELITE to czysta przyjemność. Dziękuję serdecznie za wysoki i... Magda
Dziękuję Panu Krzysztofowi Darskiemu (1) Kupując dodatkowe godziny w APJ nie sądziłam ze ktokolwiek jest w stanie tak... mega zadowolona blondynka Prawdziwa opinia (1) Nie polecam gimnazjum poziom nauczania niżej średni Uzasadnienie: Na plus... Absolwent g27 Najlepsza szkoła :) (1) Mogę w 100% polecić szkołe, jako jedna z najlepszych w Gdyni. Zarówno lekcje... Patryczek Wspaniała opieka dla maluszków (1) Z ręka na sercu mogę polecić Żłobek wszystkim maluszkom i ich Rodzicom. Jest... Mama Poli i Rity Adapciak (19) Wybiera się ktos z Was na adapciaka? :) Znacie jakies opinie, czy warto... SARA Polecam! (1) Świetna szkółka z fachowym instruktorem i z piękna yaris'ką. Zdane wszystko... Adam Super Instruktorka :) (1) Polecam szkołę jazdy POLDEK, miałem okazję jeżdzić z Pani Alicją, która... Marcin wspaniałe Panie;) (1) Żłobek na Demptowie jest mega mega mega wspaniały. Zasługa przede wszystkim... joanna Ania - opinia (1) Serdecznie polecam!!!!profesjonalnie,miło i czciwie!!!!!😉 Ania Polecam wszystkim, którzy chcą się dobrze nauczyć jeździć ;) (1) Nic dodać, nic ująć. Świetni instruktorzy (zwłaszcza pani Renatka:) ),... . Polecam! (1) Kategoria A. Dziękuje za przygotowanie do egzaminu, cenne rady i miłą... Paweł K. Szkolenie w naszej firmie (1) Świetne szkolenie z zakresu zasad udzielania pierwszej pomocy, od pierwszego... Ireneusz H. Prawo jazdy zdane za PIERWSZYM razem! (1) Opcja e-learning jest bardzo dobra dla tych, którzy sporo pracują i nie mają... Mateusz Opinia (1) Zgadzam się z poniższą opinią. Uważam również, że szkoła bardzo dobrze... mama Godna polecenia dla doroslych i dla dzieci (1) Korzystałam z kursu w Moose w pracy w ramach dofinansowania z pracy, po roku... jola zaspa Sorisso nauka jazdy (2) Chcę bardzo podziękować panu Mateuszowi za cierpliwość w trakcie nauki jazdy... Barbara Złota Rybka -zdecydowanie polecam (1) Mój synek Robert w bieżącym miesiącu uczęszczał do innej placówki ze względu... Sylwia