schoolout (1) Schoolout to mala szkolka, ktora nid jest jeszcze db znana na trojmiejskim... bartosz Warunki i nauka na bardzo wysokim poziomie. (1) Pani Karolina jest przesympatyczną i cierpliwą nauczycielką, z niesamowitą... Iwona Świetna szkoła polecam :-) (1) Wykłady prowadzone w ciekawy i przystępny sposób. Polecić mogę instruktora... Ewelina
POLECAM !!! (1) Ten ośrodek jest świetnym miejscem do szkolenia ponieważ kadra ma odpowiednie... Pozytywny kurs FCE / pre-CAE (1) Polecam wszystkim osobom, zajęcia w szkole językowej p. Karoliny, które są... Piotr Polecam najmocniej! (1) Zdecydowanie polecam szkołę GDprawko. Zajęcia teoretyczne minęły bardzo... Michał nie do końca (3) Zrezygnowaliśmy z uwagi na inne oczekiwania odnośnie pracy wychowawczej z... Berenika ŁUKASZ I OLA - opinia (1) Polecam szkołę jazdy, Pan Krzysztof doskonale przygotował na zdanie za... ŁUKASZ I OLA Kurs masażu (1) W pełni polecam kursy oferowane przez szkołę. Oferta konkretna, dająca wiele... BKey Tak strasznie tęsknie! (3) To były najlepsze trzy lata jakie mogłam sobie wyobrazić!!! Szkoła bardzo... Monia (Miśka) P Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły. Panie w biurze uprzejme, wykłady... Zadowolona kursantka As (1) Dzisiaj zakonczylem egzamin w ośrodku państwowym, zdałem za pierwszym razem i... Rafał B. Haalo przyszli kierowcy! Delta na 6! (1) Teoria przekazana w taki sposób, że sama wchodzi do głowy, 30 godzin w... Martencja Szkoła godna polecenia! (1) Szkoła godna polecenia w każdym zakresie. Sympatyczna obsługa pań w biurze,... ŁUCJA Polecam Pana Wojciecha Naklickiego! (1) Już na samym wstępie potraktował mnie bardzo indywidualnie. Kurs musiałam... Olga Gimnazjum nr 3 to jedno wielkie nieporozumienie! (2) Szanowni rodzice dzieci klas 6 szkół podstawowych, jeśli zależy Wam na dobrym... rodzic Fajnie było (1) Za tydzień nowa szkoła. szkoda, że nie mogę wrócić do osiemnastki. Pozdro dla... makakura Mój ziom P.Radosław. osk mini godna polecenia ! (1) Obecnie kończę praktykę u Pana Radka. Na początku sceptycznie podchodzilam do... Natalia Dobry nauczyciel (3) Pan Piotr to bardzo dobry nauczyciel. Bardzo dobrze przedstawiał i tłumaczył... Adrian Nice (2) Szkoła w miarę. Nie zwracają uwagi na gorszych i niegrzecznych uczniów i to... Uczeń