Gorąco polecam (1) Teoria bardzo przystępnie wyjaśniona, bardzo dobre terminy zajęć. Jazdy... Patryk M Nie polecam nikomu !!!!! (1) Szkoła ogólnie fajna , nauczyciele są w porządku , są nieraz jakieś wyjatki... Były uczeń tej szkoły Polecam żłobek Stryluś (1) Polecam żłobek Stryluś. Świetna opieka, panie zawsze uśmiechnięte i pomocne,... Agaa
5 lat przerwy , 1 dzień do egzaminu , 2 godz jazdy z Łukaszem..ZDAŁEM (1) Cześć powiem krótko miałem 5 lat przerwy od jazdy i postanowiłem w końcu... dawid Polecam ! (1) Jak najbardziej polecam! E-lerning umożliwił mi naukę w czasie, który mi... Natalia M. polecam (1) Szybko,sprawnie i co najważniejsze skutecznie :-) wykładowcy z przygotowaniem... Adam Polecam wszystkim!! (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Sama zdałam za 1 razem. Pani Ala potrafi... Marysia sekretariat w Gimnazjum nr 3 (1) a Ja bardzo serdecznie dziękuje Paniom z sekretariatu,bardzo kompetentne i... mama Patrycji Bardzo polecam P.Roberta! (1) Jestem bardzo zadowolona z OSK mini. Właśnie zdałam egzamin i to za pierwszym... Paulina SUPER !!! (1) Naprawdę polecam,wykorzystałem pakiet 10 godzin aby po kilku latach nie... Filip Wszystko pod publiczkę (2) Poziom nauczania to jakaś porażka, nauczyciele albo wydzierają się całe... Uczennica Lepszej szkoły nie znajdziecie !!!! (1) Witam.Razem z siostrą Olą.H poszłyśmy na kurs prawa jazdy.Siostra wybrała... Kasia G Dziękuje (1) Szkoła na szóstkę! Szczególne podziękowania dla Pani Aleksandry Nowickiej!... Elwira Górecka Akademia Prawa Jazdy - szkoła godna polecenia (1) Chociaż miałam tylko wykupiony pakiet dodatkowych jazd praktycznych, gdyż... Joanna Gorąco polecam ;) (1) Serdecznie polecam wszystkim ten ośrodek, ponieważ nie ma problemu żeby się... Dominika Gorąco polecam ;) (1) Serdecznie polecam wszystkim ten ośrodek, ponieważ nie ma problemu żeby się... Dominika BARDZO POLECAM! (1) Szkole poleciła mi przyjaciółka. jestem bardzo zadowolona, egzamin zdany za 2... Marta może być. (2) Przez pierwszy czas nauki mi się podobało, później zaczęłam narzekać. Pod... tukma rodzic - opinia (5) Nauczyciele niezbyt przyjaźni zwłaszcza dla dzieci z dysgrafią i... rodzic Baaaardzo polecam :) (1) Kurs z p. Jarosławem Feterem oceniam na 6! Dzięki efektywnemu nauczaniu,... Kasia