Egzaminy zdane za 1 podejsciem (1) Do Euromoto trafilam przez polecenie - 3 moich znajomych jezdzilo wczesniej z... Marta Polecam! (1) Szczerze polecam Rondobis, szybka obsługa, przystępne ceny oraz wysoki poziom... Michał Polecam szkolenia w EUR CONSULTING (1) Profesjonalne i dobrze przeprowadzone szkolenia , bardzo miła obsługa.To jest... Martyna ŻUKOWSKA
Szczerze polecam! (1) Naprawdę świetna szkoła jazdy, zajęcia teoretycznie poszły sprawnie, zero... Dagmara Zajęcia powtórkowe (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, co roku chodzę na korepetycje powtórzyć... Kamila D Polecam sprawdziłem na sobie więcej opinii nie trzeba (1) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, a przede wszystkim rewelacyjni... Xawier Zajęcia przedprzedszkolne prowadząca Pani Klaudia (1) Polecam zajęcia prowadzone przez Panią Klaudię. Dziecko zostało przygotowane... mama Asia i Julek Super Placówka do opieki nad największymi Skarbani (1) Placówka godna polecenia. Panie opiekujące się dziećmi są pozytywnie... Zadowolona Mama Świetna szkola! (1) Polecam wszystkim, ktorzy chca miec ciekawe zajecia z teori oraz... Weronika M. Fantastyczna ekipa! (1) Pani Kierownik Alicja jest bardzo zorganizowaną i konkretną kobietą.... Angelika Sawicka Polecam wszystkim O.S.K. Vektra (1) Witam serdecznie. Polecam wszystkim O.S.K. Vektra, egzamin praktyczny z... Paweł Profesjonalnie, z wyrozumiałością, na wysokim poziomie (1) Na najwyższą ocenę zasługuje podejście do ucznia. Bardzo dobrze przygotowany... M nr 1 (1) Szkoła godna polecania, dla mnie nr 1 w Gdyni. Polecam! Anka Fanka Zadowolona mama (1) Z całego serca polecam żłobek, dziecko z chęcią chodziło do żłobka, zaś Pani... zadowolona mama synka Gorąco polecam!! (2) Bardzo polecam ten żłobek. Moja córeczka chodzi tam już ponad rok i będę... Zadowolona mama Instruktor Pan Radek godny polecenia. (1) Bardzo polecam Pana Radka, pamiętam pierwszą lekcję , która odziwo nie była... N.N Wspaniałe przedszkole (1) Rodzinna atmosfera, zaangażowanie Pana i Pań oraz cudowna opieka w pełni... Małgorzata B. Pływak czy Wodny Świat? Szukam opinii o tych szkołach pływania. (3) Zastanawiam sie gdzie zapisać córkę. Pływak ma zajęcia na basenie AWFiS a... basiula Kategoria B (1) Egzamin zdany za pierwszym razem.Poważne podejście do nauki.Instruktorzy... Tomek Świetny ośrodek!!! (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tym ośrodkiem i wspaniałymi jego... Adam L.