Zdałam za PIERWSZYM razem:))) (1) Zdanie egzaminu to formalność jeśli ma się dobrego instruktora. Ja miałam... Dżasta Cudowna szkoła (1) Do Poldka trafiłam "przypadkowo", próbując ratować się tuż przed egzaminem... A. Przestrzegam!!! (1) Szczerze przestrzegam przed posłaniem Dziecka do tej placówki!!! Moja Dziecko... zawiedziona
Świetny kurs (1) Kurs był ekstra, grupa fajnych ludzi, miła i profesjonalna pani prowadząca,... Marcel Bardzo Polecam !! (1) Przyjemna atmosfera, mili i uprzejmi ludzie. Bardzo dobry instruktor który... Rafał Przedszkole "Przymierze z dzieckiem" (1) Moja córka uczęszczała do przedszkola "Przymierze z dzieckiem" przez dwa... Joanna Bardzo dobra szkoła (1) Polecam wszystkim Elka School - jakość, profesjonalizm, miła obsługa, a... P.C. Najlepsza szkoła (1) Serdecznie polecam Akademię i pana Włodzimierza Maćko, który przygotował mnie... Oskar Magda - opinia (1) Najlepszy żłobek w całym Gdańsku! :))) cudowna, ciepła i domowa atmosfera,... Magda Dobra szkoła angielskiego, okolice Witomina. (1) Znacie jakaś dobrą dla pierwszoklasisty 6latka, z ciekawym tokiem nauczania? shelby Polecam Ośrodek Jedynka :) (1) Zostałam źle przygotowana przez poprzedniego instruktora. Trafiając na Pana... Kamila W Polecam Ośrodek Jedynka :) (1) Zostałam źle przygotowana przez poprzedniego instruktora. Trafiając na Pana... Kamila W Kursant J - opinia (2) Pierwszy raz na nauce siedzialem w sam. Ciezarowym! Zdalem za 1 razem. Trasy... Kursant J P. Aleksandra Nowicka genialne przygotowanie! (1) Bardzo polecam nauke z Pania Aleksandra Nowicką. Zdałem egzamin zewnętrzny... Mateusz G Polecam :) (1) Nasz synek chodził do punktu we Wrzeszczu przez 5mcy. Bardzo szybko się... Kasia Cudowne, pełne ciepła i troski miejsce! (1) Trudno znaleźć odpowiednie słowa do opisania magii tego miejsca. Kameralny... Rodzice Jasia Polecam te szkołę od 10 lat (1) Anonimowo łatwo szkalować dobre imię wspaniałych nauczycieli. A krytyka i... Gośka superabsolwentka Gorąco polecam (1) Napiszę tylko tyle. Jeśli zastanawiacie się nad nianią albo żłobkiem to tylko... Mama Hani OSK Speed (1) Polecam przede wszystkim jako instruktora Pana Adama. Dopóki z nim nie... paula L.Radek (1) Polecam szkołę Rondobis, w szczególności instruktora pana Radka, który swoją... Mateusz