Strzał w 10-kę! :) (1) Pełen profesjonalizm, świetne podejście do klienta, bez stresu i z humorem :)... Mariola z Godziszewa Zdecydowanie Polecam ten Żłobek w Gdyni (Filia Sosnowa) :-) (1) Chciałbym wszystkim nie mogącym się zdecydować na żłobek w Gdyni polecić... Agata & Błażej - rodzice Alicji Kurs na prawo jazdy z kategorią B (1) Bardzo dobra szkoła. Zadałam za pierwszym razem, a wszytko dzięki... Piotr
Zdecydowanie polecam. (1) Jesli czytacie Panstwo tutaj opinie tzn ze sie wahacie przed wyborem... Rafal polecam (1) Przez cały zeszły rok uczęszczałam na zajęcia z języka francuskiego do P.... Ania Delta (1) Podsumowując - wszystko jak najbardziej na TAK a co najważniejsze, dzięki... Paulina Najlepsza szkółka na pomorzu!!!!!!! (1) Polecam serdecznie OSK Jankar w szczególności pana Dariusza który jest... Ada TAK TAK TAK! (1) Serdecznie polecam oddział we Wrzeszczu (z innymi nie miałam styczności).... ng Wspaniała OSK Speed (1) Wszystkim wam polecam OSK Speed jeśli chcecie dobrze zdać egzamin na prawo... Marek Szypulski Leci już trzeci rok, a my dalej zachwyceni! (1) Pani Karolina z Panią Natalią to przedszkolanki z powołania :) zajęcia... Maciej i Maks Dom studencki nr 1 (2) Cześć wszystkim, dostałem przydzielony ds1 i zastanawiam się jak wyglądają... kkk Najlepsza szkoła i instruktor- Pan W. Naklicki (1) Polecam wszystkim naukę w tej szkole a w szczególności jazdy z najlepszym... Kornelia Platforma eNauczanie (1) Czy ktoś zapisał się już na jakiś kurs o których piszą tutaj... Anka Instruktor Pan Wojtek Naklicki (1) Gorąco polecam szkole, zwłaszcza Pana instruktora Wojtka. Pan Wojtek... Ewa POLECAM OSK AS! (1) Polecam Ośrodek Szkolenia AS!! Dzisiaj zdałam egzamin państwowy i to wszystko... Ania Drogie Panie czy warto studiować edukację wczesnoszkolną i przedszkolną??? (3) Witam, Drogie Panie od kilku lat pracuję z dziećmi (opiekunka dziecięca)... JAGODA Język polski - polecam (1) Zajęcia z Panią Kasią są super. W ciągu 3 miesięcy nadrobiłem braki z całych... Mateusz Super atmosfera (1) Kolejne dziecko napewno będzie uczęszczało do tego przedszkola. Punkt warty... Zadowolony klient WSAiB rekrutacja (1) czy jest ktoś kto się wybiera do WSAiB w tym roku? znalazłam informację o... studentka Wybór szkoły językowej w Gdańsku (1) Witam, Zamierzam na dniach zabrać się za poszukiwania szkoły językowej aby... AQWERT