w trójmieście napewno najlepsza szkoła (1) Przyłączam się do wszystkich pozytywnych opinii i polecam. Violka, Daria,... Alicja Wyższa Szkoła Zarządzania w Gdańsku. Kierunek kosmetologia (5) Cześć.;) Czy wybiera się któraś z was na kosmetologię niestacjonarną do... loxar Gorąco polecam (1) Co prawda korzystałam tylko z dodatkowych jazd, nie z całego kursu, ale... Klaudia
Korepetycje (1) Polecam wszystkim, którzy maja jakikolwiek problem matematyką (takich jak ja... Weronika Polecam (1) Polecam ADJ, a w szczególności instruktora p. Marka. Po ukończonym kursie w... Julaa Profesjonalizm (1) Profesjonalna obsługa i bardzo wysoki poziom nauczania, dzięki czemu zdałem... Luuis96 Najlepsi z najlepszych! (1) Jeśli chcecie naprawdę dobrze nauczyć się jeździć i oczywiście zdać egzamin... Iza Informatyka inż. (1) Hej, chciałem zapytać osoby, które studiują ten kierunek o opinie na jego... user_138513286568 Zdane! (2) Jestem bardzo zadowolony z faktu, że wybrałem ten ośrodek szkolenia... Krzysztof Sportowiec jest OK (1) Przedszkole w którym dziecko czuje się bezpieczne i szczęśliwe. mama3latka DOBRE PRZEDSZKOLE, POLECAM (1) Moje dziecko chodzi do grupy starszaków i jest zakochane w pani Reni. Mówi,... mama starszaka polecam Jacek i Tomek (1) Polecam , jazdy odbyłem z Jackiem i dodatkowe jazdy z Tomkiem , wszystko... karol Najlepszy zlobek (1) Najlepszy zlobek jaki znam. Przenioslam corke z panstwowego. Jest duzo... Kaja POLECAM JAK NAJBARDZIEJ!! (1) Witam! Gorąco polecam, dla mojej pociechy to po prostu "drugi dom", wspaniała... rodzic Polecam!! (1) Jazdy dodatkowe z Panem Mariuszem bardzo mi pomogly przed egzaminem - zdane... Anita Polecam (1) Polecam! Zdane za pierwszym podejsciem, przystepne ceny, jasne wyklady :) Anita Płynne przygotowanie do rozmowy kwalifikacyjnej (1) Do szkoły językowej trafiłam na indywidualne zajęcia w „panice”... EB Centrum Szkoleniowe godne polecenia!!! (1) Polecam Centrum Bodyguard zarówno osobom początkującym jak i stałym bywalcom... Kasia Jedyny taki OSK ! (1) Najwazniejsze dla tych,ktorzy chca miec PRAWO JAZDY: zdalam teorie za... Aneta N. Średnia ocen PG (4) Hej, mam pytanie dla zaznajomionych w temacie oceniania na PG, a konkretnie... Korek