Super szkółka (1) Polecam, super szkółka, bardzo miła atmosfera, bardzo dobrze uczą polecam... Damian SERDZECZNIE POLECAM (1) Polecam O.S.K. OBELIX zdane dwa egzaminy za pierwszym razem.Serdecznie... Ania Polecam w 100%!!!!!!!!! (1) Polecam szkołę OSK JANKAR! Metoda przekazywania wiedzy teoretycznej w postaci... Michał
Polecam w 100% (1) Swoją przygodę z prawem jazdy zaczęłam dwa lata temu w pewnym ośrodku... Weronika Najlepsza szkoła jazdy (1) Nauka jazdy w OSK Elka School pod okiem Pana Janusza Sowy była mile i... Krzysztof Wszystko super ! (1) Kurs prowadzony sumiennie i profesjonalnie. Ogólnie bardzo fajnie i sprawnie... M. Zima Gorąco polecam ! (1) Mega pozytywna szkoła jazdy, przyjemna atmosfera, fajne podejście do... Maciej Kuraż Jak dla mnie super (1) Nauka jest inna niż gdzie indziej. Nie trzeba zakuwać na pałe, jesli chodzisz... Wojtek jestem na tak (1) Szczerze polecam JANKAR a w szczegolnosci instruktora pana Darka... Magda PG AKADEMIK (3) CZEŚĆ! Mam pytanie dotyczące akademików PG.. chciałbym się dowiedzieć, w... stjudent Kurs ratownika medycznego - gdzie w 3mieście? (2) Orientujecie się może gdzie w 3mieście można zrobić kurs ratownika... robert Szkoła ok (3) Całkiem dobra szkoła, mam drugie dziecko w niej. Wyposażenie bardzo dobre,... Jerzy Wspaniała szkoła z zasadami, rodzinną atmosferą i zaangażowanym personelem (3) Sopocka Jedynka pokazuje, że nie trzeba posyłać dziecka do szkoły prywatnej,... Iwona Szkoła SP 1 Sopot (1) do niedawna tak jak i większość Państwa miałam pozytywną opinię o tej szkole,... Zdesperowana Mama 6-latka Polecam strzelanie u Pana Piotra (1) Dużym plusem jest luźna atmosfera przy maksimum bezpieczeństwa. Pan Piotr to... Kamill Szczerze polecam (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, a szczególnie instruktora -... Patryk G. Polecam Rondobis! (1) Gorąco polecam wszystkim przyszłym kierowcom szkołę Rondobis. Pod względem... Ania 14.09.2015 (1) Bardzo polecam OSK JANKAR ! Wszystko łatwo, sprawnie, szybko! :) Moim... Julita VEKTRA ZDECYDOWANIE POLECAM!!!! (2) Witam przyszłych kierowców, którzy zastanawiają się jaką szkołę... PRZEMEK Kat. A (2) Witam. Dzisiaj zdałem egzamin praktyczny na kategorię A, za pierwszym razem.... Tomek